Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 kez adet olmuşsan tabiki de değilsin eğer 3. Adetin den sonra ilişki yaşadıysan test yap
3 kere Adet olduktan sonra iliski yaşamadınız yanı doğru mu anladım
ÇIPLAKKEN SÜRTÜNME İLE GEBE KALINMASI ÇOK ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMAL HATTA MÜMKÜN DEĞİL! ! Ki siz giyiniktik diyosunuz Lütfen gebelik için tam anlamıyla birliktelik yaşamanız lazım ki siz üzeriniz giyinikken boşalsa bile partneriniz o spermler orada kalır rahme ve yumurtaya ulaşamaz!
Evet tabikide stres mevsim geçişi hatta bu durumu takmak bile geciktirir adetievet ablacım biliyorum ki yumurtlama gününden 10 gün öncesinden hamile kalınmaz bunuda biliyorum ama işte 3. gün bugün ağrıyor karnım göğüslerim ama bi türlü gelmiyor bu ay sınav dönemim vardı ailesel olaylar yaşadım ve bunu kafaya taktım hala da takıyorum bu geciktirir değil mi
Şaka mısın arkadaşımhayır ilişki denmez yumurtlama günümden 10 gün önce ve 10 gün sonra olmak üzere tamamen giyiniktik çıplaklık olmadı hiçbi şekilde pantolon vs. vardı sürtünme ile birşeyler oldu
Şaka mısın arkadaşım![]()
Ozmn hamile deilsinhayır ilişki denmez yumurtlama günümden 10 gün önce ve 10 gün sonra olmak üzere tamamen giyiniktik çıplaklık olmadı hiçbi şekilde pantolon vs. vardı sürtünme ile birşeyler oldu
Hamile kalma sıfır cnnmerhaba yaşadığım ilişkinin üzerine 3 kere adet oldum 4.yü olmam gerekirken 2 gündür olamıyorum 2 gün geçti göğüslerim çok acıyor aşırı gerginim karnım da ağrıyordu şimdi oda kesildi daha ağrımıyor ne yapıcam hamile olabilir miyim
Tabi ki de hamile değilsinizhayır ilişki denmez yumurtlama günümden 10 gün önce ve 10 gün sonra olmak üzere tamamen giyiniktik çıplaklık olmadı hiçbi şekilde pantolon vs. vardı sürtünme ile birşeyler oldu