• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti

Ebrumehmet

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2018
1
0
1
27
Merhaba hanımlar ben yeni üyeyim yeni evliyim 4aylık cevap verirseniz sevinirim
Ben de eşim de bebek istiyoruz Allah nasip ederse. Benim zaten adetim gecikiyor sürekli biraz kilom var bu günlerde yine gecikti adetim bugün 7.günü testlerde ne zaman belli oluyor yani kesin belli oluyor mu ?

Arkadaşlar merhaba ben adet oldum ve adetim bittikten sonra çok hafif arada kasık ağrım olıyo bu arada afetim biteli 2 gün oldu neden olabilir

Arkadaşlar merhaba ben adet oldum ve adetim bittikten sonra çok hafif arada kasık ağrım olıyo bu arada afetim biteli 2 gün oldu neden olabilir

Arkadaşlar merhaba ben adet oldum ve adetim bittikten sonra çok hafif arada kasık ağrım olıyo bu arada afetim biteli 2 gün oldu neden olabilir lütfen yardımcınolurmusunuz

Ben regle 5 varken öğrendim . Varsa hayli hayli çıkar

Arkadaşlar merhaba ben adet oldum ve adetim bittikten sonra çok hafif arada kasık ağrım olıyo bu arada afetim biteli 2 gün oldu neden olabilir lütfen yardımcınolurmusunuz
Nasıl yardımcı olalım ?

Ben de adetim bir gün geçince öğrendim ev tipi en ucuz testler ile.

Benim yeni adetim bitti ama arada kasık ağrım oluyo vurup geçiyo ve sanki iğne batıyo neden olabilir

Kızlar bat 9 şubattı 5 gün önce belli belirsiz ikinci çizgiyi gördüm 11 şubatta kan testi yaptırdım 0,100 çıktı adetlerim geçen aya kadar düzenliydi rahim ve yumurtalıklarda herhangi bir sorun yok hala adet olmadım ama hemen hemen her gün damla damla kahverengi leke görüyorum sizce hala hamile olma şansım var mı tekrar kan testi yaptırmalı mıyım?

Ben diyorum ki adet oldum adetim biteli iki gün oluyo arada kasık ağrısı vurup geçiyo ve sanki bişey batıyomuş gibi oluyo sizce neden olabilir adet olmadım demiyorum canım

Ben diyorum ki adet oldum adetim biteli iki gün oluyo arada kasık ağrısı vurup geçiyo ve sanki bişey batıyomuş gibi oluyo sizce neden olabilir adet olmadım demiyorum canım
Kist olabilir, enfeksiyon olabilir, üşütmüş olabilirsin,erken yumurtlama olabilir

Back