Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden olabilir dediniz?Detaylandırrı mısınız?Olabilir
Arkadaşlar LÜTFEN ACİL yardım... Sevgilimle sürtünme yoluyla bir birliktelik yaşadık.19-20.Saatinde Ella aldım.Adet bitimimdi.ADETİM BUGÜN TAM BİR HAFTA GECİKTİ ÇOK AZ KAN GELDİ ACABA HAMİLE MİYİM?NE OLUR YARDIM EDİN.
Sürtünme bile olsa üzerine boşalma olduysa o spermler o yolu alıp rahime ulaşabiliyor. Örneklerini bulursun forumda.Neden olabilir dediniz?Detaylandırrı mısınız?
O kadar bilinçsiz bir topluluğuz ki sürtünme ile hamile kalmak neredeyse imkansız.Vajinanın kendi asiti dışarıda olan spermin özelliğini öldürür.Kaç tane soru cevaplamışsınız hepsi böyle yalan dolansa yazık siteden atılmanız gerekir...Sürtünme bile olsa üzerine boşalma olduysa o spermler o yolu alıp rahime ulaşabiliyor. Örneklerini bulursun forumda.
Ertesi gün hapı yüzde yüzde gebeliği önlemez. Kaldı ki sen nerdeyse 1 gün sonra içmişsin.
Adetin 1 hafta gecikmiş.
Yerleşme kanaması belirtisi var.
Hiç terbiyemi bozmadan sakince cevap vereceğim.O kadar bilinçsiz bir topluluğuz ki sürtünme ile hamile kalmak neredeyse imkansız.Vajinanın kendi asiti dışarıda olan spermin özelliğini öldürür.Kaç tane soru cevaplamışsınız hepsi böyle yalan dolansa yazık siteden atılmanız gerekir...
Ellanın üretilme amacı 72 saat içinde OLABİLECEK GEBELİĞİ ENGELLEMEK. Akıntının FAZLALAŞMASI İLACIN ETKİSİ.Sizin gibi panik ve korku bombalayan insanların yüzünden benim yaşadığım korkuyu yaşayan binlerce insan var.Madem cahilsiniz yorum yapmayın etkilenmeyin başkalarını.Bunu okuyan birisi olursa KORKMASIN,ERTESİ GÜN HAPININ ETKİLERİ UZUN SÜRE DEVAM EDEBİLİYOR.KORKMAYIN.BAŞINIZA GELEN KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL AMA CEHALET ÖLDÜRÜRMÜŞ...
Bu kadar bilgiliydiniz madem neden konu açtınız ki ? Üstelik soru sormuşsunuz ve size cevap verilmiş. Sizin mantığınıza göre sadece hayır asla gebe kalamazsıni cevap olarak vermemiz gerekiyor sadece. Ayrıca bu kadar korkuyorsanız ve cahil degilseniz korunun.O kadar bilinçsiz bir topluluğuz ki sürtünme ile hamile kalmak neredeyse imkansız.Vajinanın kendi asiti dışarıda olan spermin özelliğini öldürür.Kaç tane soru cevaplamışsınız hepsi böyle yalan dolansa yazık siteden atılmanız gerekir...
Ellanın üretilme amacı 72 saat içinde OLABİLECEK GEBELİĞİ ENGELLEMEK. Akıntının FAZLALAŞMASI İLACIN ETKİSİ.Sizin gibi panik ve korku bombalayan insanların yüzünden benim yaşadığım korkuyu yaşayan binlerce insan var.Madem cahilsiniz yorum yapmayın etkilenmeyin başkalarını.Bunu okuyan birisi olursa KORKMASIN,ERTESİ GÜN HAPININ ETKİLERİ UZUN SÜRE DEVAM EDEBİLİYOR.KORKMAYIN.BAŞINIZA GELEN KÖTÜ ŞEYLER DEĞİL AMA CEHALET ÖLDÜRÜRMÜŞ...
Hiç yaniBu kadar bilgiliydiniz madem neden konu açtınız ki ? Üstelik soru sormuşsunuz ve size cevap verilmiş. Sizin mantığınıza göre sadece hayır asla gebe kalamazsıni cevap olarak vermemiz gerekiyor sadece. Ayrıca bu kadar korkuyorsanız ve cahil degilseniz korunun.
Gerçekten sizin daha bilinçsiz olduğunuzu düşünüyorum. Ella ilişkinin 5. günü dahi içilebilen bi hap tabiki gün geçtikte koruyuculuğu düşüyor. İlaç kullanımı doğru yapılmış üstelik tam anlamıyla içe boşalma durumunda bile hamile kalamayanlar var bunun da bir çok sebebi olabiliyor. Ertesi gün hapları ara kanamalar yapabilir ve adet gecikmesi de yapabilir. Oluşan kanama hakkında bu kadar az bilgiye sahip olup da belirti var diyemezsinizSürtünme bile olsa üzerine boşalma olduysa o spermler o yolu alıp rahime ulaşabiliyor. Örneklerini bulursun forumda.
Ertesi gün hapı yüzde yüzde gebeliği önlemez. Kaldı ki sen nerdeyse 1 gün sonra içmişsin.
Adetin 1 hafta gecikmiş.
Yerleşme kanaması belirtisi var.
Daha saçma bi kıyaslama epeydir görmemiştim.üstelik tam anlamıyla içe boşalma durumunda bile hamile kalamayanlar var bunun da bir çok sebebi olabiliyor.
son durum ne? ben de seninle aynı durumdayım
Madem bu kadar eminsiniz ertesi gün hapından. Ne diye tırım tırım korkuyorsunuz o zaman? Rahat rahat bekle işte adetini. Çok bilgili ve bilgesiniz ya gitsenize bi doktora anlatsın size bütün korunma yöntemlerinde küçük de olsa o malum ihtimalin olduğunu.Arkadaşlar merhaba ben 24 Ekim’de adet oldum ardından 2 hafta kadar sonra 5 Kasım’da erkek arkadaşımla korunmasız ilişkiye girdik ve içeri boşalma olmadı ancak ne olur ne olmaz diye 12-13 saat sonra hayatımda ilk defa ella kullandım en geç 24 Kasım’da adet olmam gerekiyodu ama bugün 4 aralık ve hala olmadım 11 gün kadar gecikmem var hamile kalma ihtimalim olduğunu düşünmüyorum bu gecikme normal mi? neden olur?
anladığım kadarıyla okuduğunuzu idrak etmenizde de bi ufak problem var korktuğum bi durum yok hamilelik gibi bi durumun söz konusu olamayacağını belirtmek için kurduğum cümleyi dahi anlayamamışsınız, sorduğum soru hamilelikle ilgili değildi sadece benden daha bilgili olan birinden bu “fazla” gecikmenin sebeplerini öğrenmek istedim ve öğrendim de umrunuzda olmasaydı buralara kadar zahmet edip yorum yapmazdınız diye düşünüyorum iyi akşamlar diliyorumMadem bu kadar eminsiniz ertesi gün hapından. Ne diye tırım tırım korkuyorsunuz o zaman? Rahat rahat bekle işte adetini. Çok bilgili ve bilgesiniz ya gitsenize bi doktora anlatsın size bütün korunma yöntemlerinde küçük de olsa o malum ihtimalin olduğunu.
Hayır gerçekten umurumda değil ama merak ediyorum. Bu korkuyla bu özgüven nasıl biraraya gelebiliyor?
özgüvenimin sebebini de açıklayayım, sağlıkçıyım fakat kadın hastalıkları ve doğum benim alanım değil bu durumun cevabını burda aramamın sebebi tıbbın genel durumları işlediği ve bizim yaşadığımız durumlar genel değil nadir ve yorumlanabilir kişisel durumlar bu sebeple literatür net bir cevap veremiyor ben de tecrübelere başvurmak istedim, sizin seviyesizce konuşma tarzınıza karşılık olarak kendimi en düzgün şekilde ifade ettiğimi düşünüyorum umarım bu tavrınızdan bir gün utanırsınızMadem bu kadar eminsiniz ertesi gün hapından. Ne diye tırım tırım korkuyorsunuz o zaman? Rahat rahat bekle işte adetini. Çok bilgili ve bilgesiniz ya gitsenize bi doktora anlatsın size bütün korunma yöntemlerinde küçük de olsa o malum ihtimalin olduğunu.
Hayır gerçekten umurumda değil ama merak ediyorum. Bu korkuyla bu özgüven nasıl biraraya gelebiliyor?
Bu kadar bilgiliydiniz madem neden konu açtınız ki ? Üstelik soru sormuşsunuz ve size cevap verilmiş. Sizin mantığınıza göre sadece hayır asla gebe kalamazsıni cevap olarak vermemiz gerekiyor sadece. Ayrıca bu kadar korkuyorsanız ve cahil degilseniz korunun
Tecrübeli ve tecrübesiz insanları bir tutacak kadar ne yaşadınız siz ya:))Hamile kalamayan kalmada zorlanan anneleri davet ediyorum sizde surtunme yoluyla iliski yasayin hamile kalirsiniz, bakin herkez surtunmeyele iliski yasiyo hamile kaliyolar
Korkma,bir şey olmayacak.anladığım kadarıyla okuduğunuzu idrak etmenizde de bi ufak problem var korktuğum bi durum yok hamilelik gibi bi durumun söz konusu olamayacağını belirtmek için kurduğum cümleyi dahi anlayamamışsınız, sorduğum soru hamilelikle ilgili değildi sadece benden daha bilgili olan birinden bu “fazla” gecikmenin sebeplerini öğrenmek istedim ve öğrendim de umrunuzda olmasaydı buralara kadar zahmet edip yorum yapmazdınız diye düşünüyorum iyi akşamlar diliyorum
Çok terbiyelisin ya... Belli oluyor şu cümlenden.Hadi başkalarına da yanlış ve boş bilgiler ver.Daha fazla muhatap olmak istemiyorum.Hiç yani
Ateş keşfedileli çok oldu ne sürtünüp duruyorsun derler adama.