YardımmmmEki Görüntüle 3492472
İlk yaptığımda da böyleydi. Lütfenn yardımmm
var gibi gözüküyor ilk idrarla tekrarlayın benceMerhaba kızlar adetim bugün ama gelen giden yok
5 gün önce bi kahverengi sünen leke geldi 1.5 gün sonra da bitti adet sandım ama değilmiş adetim başlıyor sanmıştım.
Bugün sabah gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Sizce yeni mi ondan mı yoksa adet mi olucam ???
Yardım edin tecrübeli annelerimEki Görüntüle 3492470
Adet kaç gün geçmeli doğru olması içinvar gibi gözüküyor ilk idrarla tekrarlayın bence
bir hafta da net çizgi çıkarAdet kaç gün geçmeli doğru olması için
1 senedir deniyoruz henüz gecikme yaşamamıştım ne bileyim bu ay bi değişiğim psikolojim de bozuluyor adet olursam baya ümitsizliğe kapılacağım sanırım hayırlısı olsun teşekkür ederim yorumunuz içinbir hafta da net çizgi çıkar
derim hayırlısı olsun inşallah1 senedir deniyoruz henüz gecikme yaşamamıştım ne bileyim bu ay bi değişiğim psikolojim de bozuluyor adet olursam baya ümitsizliğe kapılacağım sanırım hayırlısı olsun teşekkür ederim yorumunuz için
Benimki bundan bir tık daha belirgin ve 4+2 yim. İnsAllah hamilesinizdirMerhaba kızlar adetim bugün ama gelen giden yok
5 gün önce bi kahverengi sünen leke geldi 1.5 gün sonra da bitti adet sandım ama değilmiş adetim başlıyor sanmıştım.
Bugün sabah gebelik testi yaptım çok silik çıktı. Sizce yeni mi ondan mı yoksa adet mi olucam ???
Yardım edin tecrübeli annelerimEki Görüntüle 3492470
İnşallah bakalım bugün gecikmenin 1.günü akşama doğru eczaneden test alacağımİlk attığınız resimde silik görünüyor gibi inşallah hamilesinizdir bize de haber verin umut hep var
Haber veririm muhakkakİlk attığınız resimde silik görünüyor gibi inşallah hamilesinizdir bize de haber verin umut hep var
Yaaa ayy inşallah yaBenimki bundan bir tık daha belirgin ve 4+2 yim. İnsAllah hamilesinizdir
Aminnnnnnn cümlemizin insAllahYaaa ayy inşallah yaAllah sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı bir evlat olsun inşallahİnşallah bakalım bugün gecikmenin 1.günü akşama doğru eczaneden test alacağım