How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Adetim gecikti yardım lütfenn

hayal kahraman

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2022
29
9
6
33
Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim düşüncelerinize ihtiyacım var. Son adet tarihim 15 Eylül ama düğüne katılacağım için 2 tane primolut kullandım adetimi kesmedi sadece hafifletip gününü uzattı 8 günde biten adetim 11 günde bitti bu ay ovulasyon takibi yapmadim iliski günlerini de bilmiyorum ama 22 gün oldu hala adet olmadım. Gecikmenin 6. Günüydü sanırım akintimla incecik bir lekelenme geldi ama bi daha kanama oluşmadı bu süre zarfında test yaptım negatif çıktı gecikmenin 13. Günü doktoruma gittim rahmin kalınlaşmış görünen herhangi bir şey yok dedi kan testi de 0 çıktı duphaston verdi yarısını bitirdim ama hala adet olmadım benimle ayni durumu yaşayan kişilerden görüşlerini bekliyorum geç döllenme olabilir mi acaba şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme olmadi en fazla 8-10 gün geciktigi olmuştur yilda bir kere belki o da. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese.
Uzun oldu kusura bakmayın

Arkadaşlar merhaba aranızda yeniyim düşüncelerinize ihtiyacım var. Son adet tarihim 15 Eylül ama düğüne katılacağım için 2 tane primolut kullandım adetimi kesmedi sadece hafifletip gününü uzattı 8 günde biten adetim 11 günde bitti bu ay ovulasyon takibi yapmadim iliski günlerini de bilmiyorum ama 22 gün oldu hala adet olmadım. Gecikmenin 6. Günüydü sanırım akintimla incecik bir lekelenme geldi ama bi daha kanama oluşmadı bu süre zarfında test yaptım negatif çıktı gecikmenin 13. Günü doktoruma gittim rahmin kalınlaşmış görünen herhangi bir şey yok dedi kan testi de 0 çıktı duphaston verdi yarısını bitirdim ama hala adet olmadım benimle ayni durumu yaşayan kişilerden görüşlerini bekliyorum geç döllenme olabilir mi acaba şimdiye kadar hiç bu kadar gecikme olmadi en fazla 8-10 gün geciktigi olmuştur yilda bir kere belki o da. Yorumlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkür ederim cevap veren herkese.
Adet oalana kadar ilacı içmem gerek benimde 22 gün gecikti stresten yada mevsimden dolayı olmamışsin dedi ilacı adet olana kadar kullanman gerekiyor

Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim. Peki siz adet oldunuz mu olduysanız kaç gün gecikme olmuş oldu
Evet adet oldum 22 gün geçtikti doktora gittim sorun yok yumurtada çatlamış zaten dedi ilaç verdi adet olana kadar kullanman gerekiyor dedi olunca hemen bırak dedi 1 hafta içinde oldum

Arkadaşlar cevap verirseniz sevinirim durumumu yukarıda yazmıştım ilaci bitirdim hala adet olamadim, neler yapabilirim tavsiyelerinizi yazar mısınız

Kızlar regl günüm beş gün geçti aradan olmadım test yaptım ama pek fazla anlamadım sonucu tam olarak ne acaba yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_20221130_223507.jpg
    IMG_20221130_223507.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 129
Back