• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecıktı ve cinsel ilişkide hafıf kanamam oluyor hamılemıyım

nazensevgili

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2023
20
4
1
28
Kızlar en son Martın 1 adet olmustum suan hala olmadım adetımın gecıktıgı gunlerde hem ıdrar hem kan testı vermıstım negatıf cıkmıstı. Ondan bır hafta sonra bende hafıf kanama oldu ve esımle ilişkide hafıf kanamam basladı gec dollenme olmus olabılır mı

Kızlar en son Martın 1 adet olmustum suan hala olmadım adetımın gecıktıgı gunlerde hem ıdrar hem kan testı vermıstım negatıf cıkmıstı. Ondan bır hafta sonra bende hafıf kanama oldu ve esımle ilişkide hafıf kanamam basladı gec dollenme olmus olabılır mı
1 marttan bu yana epey geçmiş
Bi test yapsanız çıkar

Bende de oldu ilişkinin ertesi günü oluyo bebeğimiz olmuyor bizim ama gebelik de değil 1 hafta önce test yaptım çıkmadı doktor ne dedi size🥺

Bende de oldu ilişkinin ertesi günü oluyo bebeğimiz olmuyor bizim ama gebelik de değil 1 hafta önce test yaptım çıkmadı doktor ne dedi size🥺
Rahım agzımda yara varmıs smear testı de aldı gebelık ıcınde beta testı yaptı ama kese falan gormedı gebelık yoktur

Hafif de olsa kanama için bir doktora gitmeniz şart.Nedenini arastirirlar.

O neden olmuş geçmiş olsun önemli bi şey mi 😢
Onemlı bırsey degılmıs bı sure ılıskıyı kesın dedı. Tekrar kanama yaparsa orayı yakıyolarmıs. Smear testı aldı bıde ıste haftaya cıkacak onun sonucu bu arada adet oldum. Zaten ne zaman catala cıksam adet goruyorum anlamadım bısey kis miyom hıcbısey yokmus rahmımde

Onemlı bırsey degılmıs bı sure ılıskıyı kesın dedı. Tekrar kanama yaparsa orayı yakıyolarmıs. Smear testı aldı bıde ıste haftaya cıkacak onun sonucu bu arada adet oldum. Zaten ne zaman catala cıksam adet goruyorum anlamadım bısey kis miyom hıcbısey yokmus rahmımde
Bende aynı öyleyim bi şey yok yapılan şeylerde ama sonuçta yok hakkımızda hayırlısı olsun inşALLAH sonuç temiz çıkar hangi ildesiniz

Back