• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti silik çizgi çıktı

Naz1412

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2023
134
36
18
21
Kızlar merhaba benim adetim 3 gün gecikti dün test yaptım başta negatif çıktı bugün tekrar baktım silik bir çizgi oluşmuş sizce hamilemiyim 3 ay önce düşük yaptım ve gerçekten çok istiyorum 😕🙏

Testin fotoğrafını yükleyebilir misiniz?
Ertesi gün çıkan çizgiler kuruma çizgisi diyorlar.
Testin markası ne? Adetiniz düzenli midir normalde?

IMG20230917130654.jpg
IMG20230917130710.jpg

Test yeniyken fotoğrafını çekmelisiniz

Çizginin silik bile olsa ilk dakikalarda çıkması gerekir. Bu kuruma çizgisi gibi duruyor, yeniden test yaparsanız fotoğrafı hemen gönderin

Bu test beklemiş bir test olduğundan yanıltıcı olabilir. Yarın ilk idrarla bir test daha yapın.

Çizginin silik bile olsa ilk dakikalarda çıkması gerekir. Bu kuruma çizgisi gibi duruyor, yeniden test yaparsanız fotoğrafı hemen gönderin
Şuan da test alma imkanım yok köyde yaşıyorum eczane yok . İnşallah salı günü veya yarın doğrudan hastaneye gidicem.

Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama tekrarlayabilirsen daha iyi olur canm benim başıma tam tersi gelmişti. Hemen pembe bı çizgi çıktı ve 5 dk sonra silindi bembeyaz oldu öyle de kaldı negatif galiba dedim ama çok halsizdim ertesi gün tekrar yaptım silik çizgi bekledim yine silinir mi diye kaldı öyle aynı gün kan verdiğimde 19 çıktı beta yani herşey olabilir canm sen yine tekrarla bence

Bana kuruma çizgisi gibi geldi ama tekrarlayabilirsen daha iyi olur canm benim başıma tam tersi gelmişti. Hemen pembe bı çizgi çıktı ve 5 dk sonra silindi bembeyaz oldu öyle de kaldı negatif galiba dedim ama çok halsizdim ertesi gün tekrar yaptım silik çizgi bekledim yine silinir mi diye kaldı öyle aynı gün kan verdiğimde 19 çıktı beta yani herşey olabilir canm sen yine tekrarla bence
Bilmiyorum şimdi de leke geldi 😕

Eki Görüntüle 3302521 Eki Görüntüle 3302522 Bende şubat ayında test yaptım senin dediğin gibi başta negatifti sonra ardından 2 -3 saat geçince tekrar baktım silik çıkmıştı kan verdim 1 aylık hamilesiniz dendi yarın tekrar betana bakcz dediler ertesi gün gittim değerlerim düşmüştü ve o gün hastanede kanamam oldu kimyasal dediler Allah isteyen herkese nasip etsin benimde şuan günüm geçiyor 3 test yaptım üçüde pozitif çıktı dün sağlık ocağında kan verdim bakalım insaAllah hayırlı haberler alırım bende çok istiyorum Rabbim hepimize nasip eylesin o güzel duyguyu🤲

İnşallah 🙏
Ben Mayıs'ta kaybettim 4. Aya girmiştim tam akrania teşisi konuldu sonra geçen ay o kadar stres yaptım ki günüm gecikti sonra tekrar hasta oldum İnşallah bu ay Rabbim nasip eder🙏😕

Back