How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

Adetim gecikti sebebi ne olabilir acaba normal mi

arksan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2011
106
0
66
Giresun
Arkdaşlar ben normalde 28 günde bir adet olan biriyim ama en son 2 temmuzda adet olmuştum bugun 1 agustos adet olamadım sunu da belşirtmek isti,yorum 6ay yasmin kullandım son 2 ay kullanmadım yani korunmayı bıraktım hamile olacağım ı düşünmüyorum çünkü adet gecikmesi dışında hiçbir belirtisi yok çünkü yasmini bıraktığım için adetim düzensizleşmiş olabilir mi ? Yoksa hormon bozukluğu falan mı var?

Arkdaşlar ben normalde 28 günde bir adet olan biriyim ama en son 2 temmuzda adet olmuştum bugun 1 agustos adet olamadım sunu da belşirtmek isti,yorum 6ay yasmin kullandım son 2 ay kullanmadım yani korunmayı bıraktım hamile olacağım ı düşünmüyorum çünkü adet gecikmesi dışında hiçbir belirtisi yok çünkü yasmini bıraktığım için adetim düzensizleşmiş olabilir mi ? Yoksa hormon bozukluğu falan mı var?

Önce bi gebelik testi yapıp öyle sorsan daha mantıklı.Her yorum yapan aynı şeyi söyleyektir

cnm bende yasmin kullandım 6 ay falan bıraktıgım ay hamile kalmıştım hiç belli olmaz yani bi test falan al yap en garanti sonuç için rahat eder

Back