Adetim gecikti önce negatif hamilemiyim?

Anladım cokteskur ediyorum adetim bitiktrn sonra

Canım ben bugün kan verdim 0.00 dan küçük çıktı bebek de yok ultrasonda doktor polistik over olabilirsin yarın gel dedi çok kötüyüm
Merhaba, hiç kötü olmanıza gerek yok... Ben de pos yum, 7 yıl ara ile iki kızım var.. Küçük kızımdan sonra döngüm hiç olmadığı kadar düzenli artık.. 6 sene de 2-3 ü geçmez düzensizlik.. 13 gün gecikti, tüm belirtiler fazlası ile var ama idrar negatif çıkıyor ki küçük kızımda da kaç kere yaptım bilmiyorum hep negatif ti... Sendrom hat safhada diye düşünüp hiç doktora da gitmemiştim, ta ki artık iyice huzursuz hissedip gitmeye karar verene kadar ve gittiğimde 3 aylık hamile olduğumu öğrendim... Bunca yıldır geleneksel korunma yöntemi ile korunuyorduk.. Bu gecikme de %95 olmasa da %5 Lik bir acaba var çünkü polikistik over sendromunda ki gibi değil gecikme belirtileri, Kanda baktırcam artık bakalım ne olacak. Yaşım da 42 yani hayırlısı diyelim. Siz de üzmeyin kendinizi

Daha önceki aylarda adet oluyor muydun? 3 aylık bayağı büyükmüş öğrendiğinde?

Daha önceki aylarda adet oluyor muydun? 3 aylık bayağı büyükmüş öğrendiğinde?
Evet ama hep gecikmeli, arada da uzun zaman gelmediği oluyordu. Yine öyle bir döneme girdiğimi düşünüp gitmemiştim doktora, hatta çeşitli kürler araştıyordum değilse sürekli doğum kontrol hapı kullanmam gerektiğini söylemişti doktor ilk teşhisinde ben de ilaç kullanmak istemiyordum. 2015 ekim ayında regl olmuştum en son, 2016 ocak 21 de öğrendim.. Bu gecikmede de düşük gerçekleşti, Kanda gebelik belli olmuştu

Merhaba 13 gün adetim geçikti normalde böyle olmaz evde test yaptım negatif sizce tekrarlamakı mıyım testi 5 gün önce yaptım

Ne kadar ilginç di mi, 1,5/ 2 ay adet olmayıp yumurtlama olması ve o şekilde hamile kalınabilmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…