Adetim gecikti oldum ve az sürdü

Gamzekr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2020
6
1
1
26
Merhaba arkadaşlar.
Düzenli şekilde güzel bir ilişkim ve yanı sıra cinsel ilişkim var her ay adet dönemime yakın stres yapıp hamilelik testi yapardım sonuç negatif cıkardı ohh be çekerdim ama bu ay böyle olmadı.
Adet kanamam 10 gün gecikti beni strese soktu iki defa test yaptım negatif çıktı erkek arkadaşıma söylediğimde ben kendimden eminim diyor sonunda oldum ama adetim sadece iki gün sürdü ve korkuyorum Araştırma yaptım hamilelik olmuşa eğer Rahime düştüğünde bir iki günlük kanama olurmus ve bunu adet kanamasıyla karıştırısmısız diye yazılar okudum ve gerçekten daha çok korkmaya başladım inşallah hamilelik falan olmaz diye düşünüyorum bilginiz varsa bana önerebileceğiniz cok memnun olurum

Bu kadar gecikmeyle gec dollenme dahi olsa teste cikar. Regl düzeninizde aksaklık olmus. Yerlesme kanamasi genelde cok azdir lekelenme gibi. Kan verip baktirabilirsiniz iciniz rahat olsun. Ama bu duzensizlik de biraz fazla olmus en kisa surede muayene olun.

Cok teşekkür ederim yanıtınız için cok sağolun öncelikle
Ben bugün kan testi vermeye kadın doğuma gittim ultrason şeklinde baktı birsey gözükmedi son geçirdiğim kanamayıda yerleşme kanaması olabileceğini söyledi ve kan testi verdi kan testi sonuçlarını götürdüm Gösterdim bana en son ilişkimin ne zaman olduğunu sordu bende düzenli olduğu için tam tarih bilmiyordum adet gecikmeme göre cevap vererek 15 gün dedim oda suan hiçbirsey belli olmaz dedi 10 15 gün içerisinde eğer adet olmazsan tekrar gel dedi o zaman hersey belli olur dedi ama az önce yeni
Bir bilgi edindim diyelimki hamileyim hastaneden ikametgah adresimize en yakın sağlık ocağına bildirim geliyormuş bildiriyorlarmış yani bu doğrumu doğruysa ben hastaneye gidip hamileliğim belli olursa düşük yapacagımı söylediğim zaman bile sağlık ocağına bildirim gelirmi çünkü doğum yapma şansım yok bu mesajımada yanıt verirseniz çok mutlu edersiniz benim biraz zor zamanlardayım gerçekten çok korkutuyor beni bunlar

inşallah hamile değilsindir o bebeğe yazık
yarım saatlik gayri meşru zevkiniz yüzünden olan bebeklere oluyor Allah akıl fikir vicdan versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…