Arkadaşlar benim Amh düşük iki tüp bebek deneyimim oldu ilkinde adet tarihim sorunsuz gününde geldi ve normaldi her şey. İkincisinde olumsuz sonucu görmeden üç gün önce leke leke geldi ve sonrasında üç gün gibi kısa sürdü korktum ikinci tüp bebek için yaptığım testte fsh birincisinde 3.4tü ikincisinde 28 olmuştu Allahım menopoza mı giriyorum korkusu sardı o zamanda. Ondan sonra adet günü başka bir doktorda ultrasondan bakıldı altı folikul göründü ne demek onu da bilmiyorum neyse bu ay düzenli ilişkiye girdik en geç 14 15 Aralık benim adet olmam gerekiyordu. Dört senedir evliyim hamilelik o kadar uzak geliyor ki bana adet olmadım on gün olacak acaba tüp bebek gecikme mi yaptı yaşayan var mı ya da menopoza mı girdim korkusu sardı tüp bebeklere kadar adetim çok düzenliydi amhımda öyle aşırı düşük değil üç senedir aynı hatta düşmedi ve test yapmaya asla cesaret edemiyorum evde zaten yapamam eşim türkiyrde ben yurtdısındayım onu beklemek istiyorum eğer gideceksem teste çok korkuyorum yaşayan var mı bunu bu tüp bebekte bana zarar mı geldi rahmime surekli korkular var