adetim geçikti korkuyorum

specialx

Hayat seninle güzel
Kayıtlı Üye
22 Mart 2010
662
3
merhaba herkese.9.5 aylık bebişim var. ilk 6 ay adet olmadım sonraları düzenli oluyordu bu ay 7 gün geçikti çok korkuyorum test alıp yapmaya cesaretim yok.daha küçücük yavrum. korunuyoruz da anlamadım niye.emziriyorum lütfen ondan olsun. var mı sizde de böyle bir durum yaşayan? karnımda ara ara adet olacak gibi ağrı oluyor ama gelen giden yok.stresten dudağımda uçuk çıktı :KK14:

canım çok büyük ihtimal stres ve sıkıntı etkilemiştir. ben hamile kalmadan önce kaç defa hamilemiyim acaba diye test yaptım 11 gün geçtiği zamanlar bile oldu ama stresten oluyor ve hava değişikliğinden. Kız kardeşimi dün doktora götürdük onunda 13 gün gecikmiş ve daha bekar doktor demiş hava değişimi etkiliyor bu ay gecikmeler olması normal demiş. hemen telaşlanma canım ama emin olmak için test şart.

canım çok büyük ihtimal stres ve sıkıntı etkilemiştir. ben hamile kalmadan önce kaç defa hamilemiyim acaba diye test yaptım 11 gün geçtiği zamanlar bile oldu ama stresten oluyor ve hava değişikliğinden. Kız kardeşimi dün doktora götürdük onunda 13 gün gecikmiş ve daha bekar doktor demiş hava değişimi etkiliyor bu ay gecikmeler olması normal demiş. hemen telaşlanma canım ama emin olmak için test şart.

teşekkür ederim canım cevabın için.evet bir kaç gün daha olmazsa test yapacağım artık.en sonki adetimden 8-9 gün sonra akıntı şeklinde lekelenmem olmuştu.acaba diyorum o mu bu ayki adetimi etkiledi.neyse beklemedeyim.

benim arkadaşım 9 aylık bebeği vardı 1 ay dr la adetini gördü 2 ci ay kendiliğinden geldi
9 aylıkken bebeği hamile olduğunu öğrendi şimdi 3.5 aylık hamile

stres hava değişimi de çok etkiliyo ama emzirirken düzensizlik olması çok normal benim ilk başlarda gününü 10 günden fazla geçiyordu şimdide 5 6 gün erken oluyor sizinde öyle olabilir inşallah hamile değilsinizdir bebeğiniz daha çok küçük

Son düzenleme:
stres hava değişimi de çok etkiliyo ama emzirirken düzensizlik olması çok normal benim ilk başlarda gününü 10 günden fazla geçiyordu şimdide 5 6 gün erken oluyor sizinde öyle olabilir inşallah hamile değilsinizdir bebeğiniz daha çok küçük

inşallah canım ya dediğin gibidir ben de öyle ümid ediyorum evet bebişim çok küçük onun benim ilgime çok ihtiyacı var.ikinci bir hamileliğe hiç hazır değilim aklıma bile getirmek istemiyorum.korunduk ta bilmiyorum.test yapmam lazım of çok stresliyim kaç gündür

test alsaydın ya, ben bile merak ettim. benim de bebeğim 11 aylık olacak bir kaç gün sonra, ben bile bir gün geçse panik yapıyorum.

bende sezeryanla oldum bende 50 günlük bebeğim var korkuyorum hamile kalırım diye çok sorunlu ameliyat geçirdim oyüzden korkuyorum dr m kesinlikle 3 sene düşünme korun dedi inşallah hamile kalmama
hamile kalmaktan değil ameliyatta sorun yaşarım diye kokum var
şimdiki bebeğime 6 sene de kavuştum
sana söyledğim arkadaşımda korunmuş o halde hamile kaldı bende korkuyorum öyle kalırsam diye

iinşallah sende hamile değilsindir

merhaba ben aranızda yeni katıldım. benimde 2 aylık 15 günlük bir oğlum var. lohusalık kanamasından başka kanamam olmadı kime sorsam herkes kırkı çıktıktan sonra adet olduğunu söyledi ama ben olmadım çok stres oldum ve test yaptım sonuç negatif ama ben stresliyim acaba olabilir mi? diye internette aaraçtırdım 3 ay süt korur faşan yazıyor ama yine de emin olamadım bu konu hakkında fikri olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim...:KK74:

merhaba ben aranızda yeni katıldım. benimde 2 aylık 15 günlük bir oğlum var. lohusalık kanamasından başka kanamam olmadı kime sorsam herkes kırkı çıktıktan sonra adet olduğunu söyledi ama ben olmadım çok stres oldum ve test yaptım sonuç negatif ama ben stresliyim acaba olabilir mi? diye internette aaraçtırdım 3 ay süt korur faşan yazıyor ama yine de emin olamadım bu konu hakkında fikri olan var mı? yardımcı olursanız sevinirim...:KK74:

süt koruması falan olmaz sakın ona güvenip korunmayı bırakmayın ben bebeğim 8,5 aylıkken oldum 1 2 yıl olmayanlar var emzirirken günlerde sapmalar olması çok normal

canım eğer eşin kendinden eminse hiç canını sıkma
bende oğlum 6 aylıktı böyle bir stres yaşamıştım
ayy ne günlerdii eşim çok rahattı ben sadece gece emziriyordum
evde test yaptım çıkmadı olmadı gittim kan testi yaptım
çıkmadı çok şükür emzirdiğin için ve stres yaptığın için dedi dk
torum sende stres yapma inş hamile değilsindir canım

inşallah değilimdir. testte çıkmadı ama bende kan tahlili yaptırmayı düşünüyorum.bebeğim daha çok küçük ve bir hamileliği daha kaldıracak durumda değilim. kırkım çıktıktan sonra olmamakta beni çok korkuttu umarım birşey yoktur. yorumlarınız için saolun...

arkadaşlar cesaretimi toplayıp test yaptım ve sonuç NEGATİF :KK54: çok mutlu oldum gidip kızıma sarıldım kuş gibiyim.Allah isteyenlere versin.moral veren herkese çoook teşekkür ederim.şimdi adet olmayı bekliyorum.

test yaptım negatifi gördüm rahatladım ya hemen ardından adet oldum demek ki stres yaptığımdan olacağı varsa da olmuyormuş.mümkün olduğunca stresten uzak durun kızlar

oyyy ben stres yapmıyorum ama 5 gun gectı ben napıyım sımdı gebelık testı yapıyım barı :89:

Emzirmek adet düzensizliğine sebep oluyor diye biliyorum.
İnşallah istenmeyen bir gebelik yaşamazsın

X