normalde düzenli adet gören biriyim. bu ay ilk kez bebek için uğraştık. ama olmadı adetim gelmesi gereken tarihten 1 hafta sonra geldi. şuan hem adetliyim hemde kasıklarımda inanılmaz bir ağrı var. onunla beraber yanma sancıda var. üşütmüş olma ihtimali üzerinde duruyorum. 3. günümü bekliyorum doktora gidicem. böle bişey yaşayan varsa tecrübelerini paylaşabilir mi?
benimde adetim gecikmişti kasıklarımda acayip bir agrı sancı vardı doktora gittim bana hamile ooldugumu söyledi belki sende üstüne görmuşundur dokktora gitmeni tavsiye ederim
adetin geldiği için hamile değilsin canım üşütmüşsün sanırım. yanma sancı varsa enfeksiyon da olabilir.
ayaklarını sıcak tut. ben de üşüttüğümde yumurtalıklarımın sızladığını hissediyorum.
Selam kizlar sizlere bisi sormak istiyorum benim 5 yasimda oglum war ve 5 yildir spiralle korunuyorduk 3 ay once spirali cikarttirdim ve bebek istiyoruz gecen ay regl oldugunda 2 gun surdu normalde 4 gunu hic gecmez yada azalma olma hep 4 gundur suandada kasiklarimda agri var goguslerimde hassasiyet war ama gunum gecti acaba bebismi geliyor boyle bir durumla karsilasan oldumu yorumlar icin simdiden teskkurler