Adetim gecikti idrar negatif

Sefes01

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2020
870
360
53
Merhaba kızlar. Bu ay günlerimizi değerlendirdik. Normalde 28 ile 30 gün arasında adet oluyorum. Çok nadir 30 günü geçmiştir. Bu ay 33. gün oldu olmadım. 2 gün önce idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Arada adet sancısı gibi sancım oluyor. Oldum kesin diyorum gidiyorm birşey yok. Ve birde çamaşırım sürekli ıslak oluyor. Oyuzden bir kaç gündür ped takıyorum. Belirti olarak adet gecikmesi goguslerde agri ve arada sırada adet sancısı gibi bir ağrı. Böyle olup da hamile kalan var mi. Negatif çıktı pozitife döner mi

Not : kızıma hamile kaldığımda belirtim adet sancısı gibi ağrım ve baş dönmesiydi

Merhaba kızlar. Bu ay günlerimizi değerlendirdik. Normalde 28 ile 30 gün arasında adet oluyorum. Çok nadir 30 günü geçmiştir. Bu ay 33. gün oldu olmadım. 2 gün önce idrar testi yaptım ama tek çizgi çıktı. Arada adet sancısı gibi sancım oluyor. Oldum kesin diyorum gidiyorm birşey yok. Ve birde çamaşırım sürekli ıslak oluyor. Oyuzden bir kaç gündür ped takıyorum. Belirti olarak adet gecikmesi goguslerde agri ve arada sırada adet sancısı gibi bir ağrı. Böyle olup da hamile kalan var mi. Negatif çıktı pozitife döner mi

Not : kızıma hamile kaldığımda belirtim adet sancısı gibi ağrım ve baş dönmesiydi
Bir kaç gün daha bekleyip test yapın isterseniz forumda çok yazı var böyle daha geç öğrenen döllenmesi geç gerçekleşen falan ha ama şöyle mesela benimde öyle oldu ama hamile değildim baya bekledim belirtide vardı yada tam tersi 10 gün geciktim silik çizgi çıktı 4 farklı markada yine hamile değildim bu süreçte çok fazla durum olabiliyor. Şu anlık 3 gün gecikme olduğunu farz edelim bir kaç gün sonra testi tekrarlayın bence

En az 5 gün gecikmesini bekleyin tekrar test yapmak için. Ama mevsim geçişlerinden de gecikmiş olabilir adetiniz.

Back
X