Yanma ve reng deyisikliyi varsa umut var demekki . Yinede ağır şey kaldırma, kabizlik yaratan yemekler yeme. Bol su iç. Bekle, 10 günde gecsin sonra dene. Adet olsan Dr - a görün belkide idrar yollarında hafif iltihap var. Yinede nə çok umutlanma nede umudunu tamamen itirme. Başıma geldi senin durumun.Ne yazıkki çok hareketli bir ise sahibim 13 unde yumurtlama günüydü çok düzensiz bir adetim var ama ilk defa gecikti 28 29 leke leke geldi 30 da çözüldü normakde adetime 1 .2 gun kala leke gelir sonra çözülürdü sirt ağrısı ve kasik agrisi çekiyorum bir de ozur dileyerek idrarda kiyulasma ve biraz yanma
Bilgiler için çok tskler ne yapacağımı bilemedim adet gectikten kac gun sonra test yapayim yada kan testi ne zaman net sonuc cikarYanma ve reng deyisikliyi varsa umut var demekki . Yinede ağır şey kaldırma, kabizlik yaratan yemekler yeme. Bol su iç. Bekle, 10 günde gecsin sonra dene. Adet olsan Dr - a görün belkide idrar yollarında hafif iltihap var. Yinede nə çok umutlanma nede umudunu tamamen itirme. Başıma geldi senin durumun.
Valla o deyisiyo kadından kadına. Ama tam net cvb için adetinden 15 gün gecsin derim. İnşallah hamilesin.Bilgiler için çok tskler ne yapacağımı bilemedim adet gectikten kac gun sonra test yapayim yada kan testi ne zaman net sonuc cikar
Inşallah öyledir allah herkese nasip etsinValla o deyisiyo kadından kadına. Ama tam net cvb için adetinden 15 gün gecsin derim. İnşallah hamilesin.
Merhaba. Noldu gittiniz mi kan tahliline? Sonuç ne çıktı?Bende ilk duydum ama yapamadımm
afedersin orta parmaginı sokup bakiosun eline sertlik geliosa adet olcan ama cok yumusak veya bisey gelmiyosa hamilesin eskiden boyle bakilirmis yine de bulabilirsen oku derim
Merhaba. Adet düzensizliği ile ilgili doktora gittiniz mi? Ya bana iyi bir kadın hastalıkları doktor uzman tavsiye edin.Yanma ve reng deyisikliyi varsa umut var demekki . Yinede ağır şey kaldırma, kabizlik yaratan yemekler yeme. Bol su iç. Bekle, 10 günde gecsin sonra dene. Adet olsan Dr - a görün belkide idrar yollarında hafif iltihap var. Yinede nə çok umutlanma nede umudunu tamamen itirme. Başıma geldi senin durumun.
Gittim degerim 94.27 bugun bi daha gidecegm bakalm dr cok net konusmadı baska bi dr a gidecegm sen naptnnMerhaba. Noldu gittiniz mi kan tahliline? Sonuç ne çıktı?
E hamilesin işte. Tebrik ederim canım. Ben dün adet oldum 15 gün geciktikten sonra. Hiç böyle olmamıştım ilk defa oldum. Bilemedim nəydise. Ama ben bu ay çok aşırı stres geçirdim. Allah belasını versin kaynanaminGittim degerim 94.27 bugun bi daha gidecegm bakalm dr cok net konusmadı baska bi dr a gidecegm sen naptnn
Hangi Dr gittin. Bildiyin iyi bir kadın doğum uzmanı varsa banada söyle adını adresini. Bu kez eşimde goturucem.Gittim degerim 94.27 bugun bi daha gidecegm bakalm dr cok net konusmadı baska bi dr a gidecegm sen naptnn
Ben saglik ocagna ordan da kadn dogumcuya gittim degerim yukseliyo dedi ama henuz kese yok dedi bende anlamadım nedir ne degildir bekliyorum artıkHangi Dr gittin. Bildiyin iyi bir kadın doğum uzmanı varsa banada söyle adını adresini. Bu kez eşimde goturucem.
Hangi ildesin sen canm malatyadaym ben ayni sehirdemiyizHangi Dr gittin. Bildiyin iyi bir kadın doğum uzmanı varsa banada söyle adını adresini. Bu kez eşimde goturucem.
Kadın Doğumcuya nereye gittin kardeşim bunu yazsana. Bazı hamilelerde geç gözüküyor kese. Helede kiloluysan ve çalışkan biriyseniz. Endişelenme. Benim görümcemde de ilk başlarda gözükmedi. Bu aralar kendini çok yorma dinlenBen saglik ocagna ordan da kadn dogumcuya gittim degerim yukseliyo dedi ama henuz kese yok dedi bende anlamadım nedir ne degildir bekliyorum artık
Canim allaha şükür rabbim bana da bu günleri gösterdi allah herkese anne olmayı nasip etsinInşallah öyledir allah herkese nasip etsin
Amin inşallah kardeşim. Tebrik ederim. Benim adetim 15 gün geçti ama adet oldum. Dr dediki, sonrakı aylarda hamilelik bekleniyor. Çünki şimdiye kadar hiç adet düzensizliğim olmadı. İnşallah bu ay hamile kalırım.Canim allaha şükür rabbim bana da bu günleri gösterdi allah herkese anne olmayı nasip etsin
Yoo ben İstanbul'dayım.Hangi ildesin sen canm malatyadaym ben ayni sehirdemiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?