Adetim gecikti hiç olmamışdı böyle

Ne yazıkki çok hareketli bir ise sahibim 13 unde yumurtlama günüydü çok düzensiz bir adetim var ama ilk defa gecikti 28 29 leke leke geldi 30 da çözüldü normakde adetime 1 .2 gun kala leke gelir sonra çözülürdü sirt ağrısı ve kasik agrisi çekiyorum bir de ozur dileyerek idrarda kiyulasma ve biraz yanma
Yanma ve reng deyisikliyi varsa umut var demekki . Yinede ağır şey kaldırma, kabizlik yaratan yemekler yeme. Bol su iç. Bekle, 10 günde gecsin sonra dene. Adet olsan Dr - a görün belkide idrar yollarında hafif iltihap var. Yinede nə çok umutlanma nede umudunu tamamen itirme. Başıma geldi senin durumun.

Yanma ve reng deyisikliyi varsa umut var demekki . Yinede ağır şey kaldırma, kabizlik yaratan yemekler yeme. Bol su iç. Bekle, 10 günde gecsin sonra dene. Adet olsan Dr - a görün belkide idrar yollarında hafif iltihap var. Yinede nə çok umutlanma nede umudunu tamamen itirme. Başıma geldi senin durumun.
Bilgiler için çok tskler ne yapacağımı bilemedim adet gectikten kac gun sonra test yapayim yada kan testi ne zaman net sonuc cikar

Bilgiler için çok tskler ne yapacağımı bilemedim adet gectikten kac gun sonra test yapayim yada kan testi ne zaman net sonuc cikar
Valla o deyisiyo kadından kadına. Ama tam net cvb için adetinden 15 gün gecsin derim. İnşallah hamilesin.

Bende ilk duydum ama yapamadımm
afedersin orta parmaginı sokup bakiosun eline sertlik geliosa adet olcan ama cok yumusak veya bisey gelmiyosa hamilesin eskiden boyle bakilirmis yine de bulabilirsen oku derim
Merhaba. Noldu gittiniz mi kan tahliline? Sonuç ne çıktı?

Merhaba. Adet düzensizliği ile ilgili doktora gittiniz mi? Ya bana iyi bir kadın hastalıkları doktor uzman tavsiye edin.

Kızlar bana iyi bir kadın hastalıkları doktor uzman tavsiye edin lütfen. Yabancıyım. Beylikdüzünde oturuyorum. Yinede fark etmez iyi Dr tanıyorsunuz yazın adını adresini

Gittim degerim 94.27 bugun bi daha gidecegm bakalm dr cok net konusmadı baska bi dr a gidecegm sen naptnn
E hamilesin işte. Tebrik ederim canım. Ben dün adet oldum 15 gün geciktikten sonra. Hiç böyle olmamıştım ilk defa oldum. Bilemedim nəydise. Ama ben bu ay çok aşırı stres geçirdim. Allah belasını versin kaynanamin

Gittim degerim 94.27 bugun bi daha gidecegm bakalm dr cok net konusmadı baska bi dr a gidecegm sen naptnn
Hangi Dr gittin. Bildiyin iyi bir kadın doğum uzmanı varsa banada söyle adını adresini. Bu kez eşimde goturucem.

Hangi Dr gittin. Bildiyin iyi bir kadın doğum uzmanı varsa banada söyle adını adresini. Bu kez eşimde goturucem.
Ben saglik ocagna ordan da kadn dogumcuya gittim degerim yukseliyo dedi ama henuz kese yok dedi bende anlamadım nedir ne degildir bekliyorum artık

Bayanlar merhaba tam bugun adet gecikmem 6 inci gune girdi. Kimsede bu kadar gecikme olup ta hamile olduğunu öğrenen var mi yada daha uzun süre...

Ben saglik ocagna ordan da kadn dogumcuya gittim degerim yukseliyo dedi ama henuz kese yok dedi bende anlamadım nedir ne degildir bekliyorum artık
Kadın Doğumcuya nereye gittin kardeşim bunu yazsana. Bazı hamilelerde geç gözüküyor kese. Helede kiloluysan ve çalışkan biriyseniz. Endişelenme. Benim görümcemde de ilk başlarda gözükmedi. Bu aralar kendini çok yorma dinlen

Canim allaha şükür rabbim bana da bu günleri gösterdi allah herkese anne olmayı nasip etsin
Amin inşallah kardeşim. Tebrik ederim. Benim adetim 15 gün geçti ama adet oldum. Dr dediki, sonrakı aylarda hamilelik bekleniyor. Çünki şimdiye kadar hiç adet düzensizliğim olmadı. İnşallah bu ay hamile kalırım.

Back