merhabalar 1 yıllık evliyim 6 ay hapla korundum sonraki 1 ay eşim korundu 5 aydır korunmuyoruz bebek istiyoruz olmuyo.her ay hayal kırıklığıen son 9 nisanda adet gördüm bugün 14 mayıs 8 gün geçti hala olmadım.meraktan 3 mayısta idrar testi yapmıştım negatif çıktı,gene öyle çıkar diye korkumdan test yapmak istemiyorum..sizce durumum ne
ay cnm 8 gün az süre değilki bence hemen git kan testi yaptır kesin sonucu ordan alırsın hem için rahatlar
hastanede de bi dünya tanıdık var daha önceki aylardada emin olamayıp kan testine gitmiştim negatifti gene gidersem çıkmazsa rezil olurum
Ne alaka cnm ya başka hastanemi yok böyle şeyin rezilliğimi olur sen bilirsin genede
8 günlük gecikme var idrardan kendin bi test yap evde varsa kesin çıkar zaten.
canım bende yapmaktan korkmuştum testi seni anlıoyorum allah inş. en kısa zamanda sanada nasip eder canımbu arada adetin kaçgün geçikti 45:
9 gün gecikmişti bugün idrar ve kan testi yaptım 1 aylık hamileymişim :)) allah isteyen herkese nasip etsin
9 gun baya bi zaman bence varsa cikmasi lazim.ama yoksada uzulme kirmizilari gorene kadar hersey olabilir.neler neler okuyoruz burda.duzenlimiydi normlde reglin.Arkadaşlar adetim 9 gün gecikti ..başımda bazen baskı ve iki üç gündür alt karın tarafımda kasılma ve adet olacakmışım gibi bi ağrı var ..test yapmaktan yoruldum ve korkuyorum ..umudu bile çok güzel bişey.. Ama bugün akşam üstü idrar testi yapicam sizce varsa çıkar mi
Bazen geçiyor ama geçsede ağrı oluyodu şimdi rahatım bazen kasılma oluyo ..uyku hali ve bel ağrısı var ..adet olacamda karnım soğuk olurdu şimdi karnım sıcak..Aklım çok karıştı ya psikolejim alt üst oldu ..böyle daha stresli bişey ya9 gun baya bi zaman bence varsa cikmasi lazim.ama yoksada uzulme kirmizilari gorene kadar hersey olabilir.neler neler okuyoruz burda.duzenlimiydi normlde reglin.
Su takinti isini bi birakabilsek zaten hersey cok kolay olucak.hayirlisi olsun.Bazen geçiyor ama geçsede ağrı oluyodu şimdi rahatım bazen kasılma oluyo ..uyku hali ve bel ağrısı var ..adet olacamda karnım soğuk olurdu şimdi karnım sıcak..Aklım çok karıştı ya psikolejim alt üst oldu ..böyle daha stresli bişey ya
O kadar kötüyüm ki ha şimdi ha değil diye .ağrım var şimdide olacak gibiyim sabaha olurum bence ..ve psikolejikman çöktümSu takinti isini bi birakabilsek zaten hersey cok kolay olucak.hayirlisi olsun.
Ne kadar zamandir istiyorsunuz cocukO kadar kötüyüm ki ha şimdi ha değil diye .ağrım var şimdide olacak gibiyim sabaha olurum bence ..ve psikolejikman çöktümInsan bazen çok yoruluyor
.bi anlık umut ediyorum ya olur mu diye ama nasip iste..Rabbim herkeze nasip etsin inşallah
3.5 yıl oldu ...şimdi de pembemsi geldi lavaboya girince biraz .devamı gelicek gibi ama gelmese ne ıyi olurdu.tam görene kadar ister istemez insan hala umutlanıyor ..gerçekten üzücü bi durumNe kadar zamandir istiyorsunuz cocuk
Cok stres yaptiysan ondanda gecikmis olabilir.yapmasi cok zor biliyorum ama akisina birakamadigimizdan sanirim.3.5 yıl oldu ...şimdi de pembemsi geldi lavaboya girince biraz .devamı gelicek gibi ama gelmese ne ıyi olurdu.tam görene kadar ister istemez insan hala umutlanıyor ..gerçekten üzücü bi durum
Zaten kafamda bitirip akışına bırakabilsem hersey hallolcak da işteCok stres yaptiysan ondanda gecikmis olabilir.yapmasi cok zor biliyorum ama akisina birakamadigimizdan sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?