• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti..Göğüslerimde hassasiyet kasıklarımda ağrı var..Hamile olabilir miyim?

sizlibizli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2011
4
0
36
İstanbul
selam kızlar.mart ayının 4ünde korunmadan ilişkiye girdim.bir saat içerisinde ertesi gün hapı içtim.martın 20sinde regl olmam gerekiyordu olmadım.nisan ayı oldu hala regl olmadım.idrar testi yaptım negatif çıktı.göğüslerimde hassasiyet bazen belimde ve kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı oluyor.doktora gittim.kan testi yaptırdım.sonucunu daha gösteremedim.o bana ilaçtan dolayı gecikmiş olabilirsin dedi. test sonucu b-hcg 13111,5 mlu\ml <5 negatif yazıyor.hiçbişey anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

QUOTE=ebruli22;5117573]
kan+testi+bhcg.gif

Normal Bir Gebelikte Haftalara Gore Beta-Hcg Degerleri

beta-bhcg.gif
[/QUOTE]

pardon 5 in yanında negatif yazıyor değilsin merak etme iyice okumamışım...

5 altı negatif demektir 5 in üzeri gebelik var demke oluyorrrrrrrrrrr 13111,5diye yazmışsın oldukça iyi bir sonuç yaniiiiiiii

selam kızlar.mart ayının 4ünde korunmadan ilişkiye girdim.bir saat içerisinde ertesi gün hapı içtim.martın 20sinde regl olmam gerekiyordu olmadım.nisan ayı oldu hala regl olmadım.idrar testi yaptım negatif çıktı.göğüslerimde hassasiyet bazen belimde ve kasıklarımda regl ağrısı gibi ağrı oluyor.doktora gittim.kan testi yaptırdım.sonucunu daha gösteremedim.o bana ilaçtan dolayı gecikmiş olabilirsin dedi. test sonucu b-hcg 13111,5 mlu\ml <5 negatif yazıyor.hiçbişey anlamadım.yardımcı olursanız sevinirim.teşekkürler.

b-hcg 13111,5 bu değer pozitif demek. yanlış yazdın sanırım.

ilaç geciktirmiş olabilir. psikolojikte olabilir.

üzüldüm senin için,aslında bi bebeği olmasını çok isteyen birisi olarak daha çok bebek için üzüldüm:14:sonucun böyle olacağı hiç aklına gelmedi mi??madem evli değilsin,korunsaydınız keşke..

İnanamıyorum yani bi sefer korunmazsız ilişkiye gir hemen ertesi gün hapı iç ve hamile kal yaw o kadar insan o kadar uğraşıyor hamile kalamıyorlar maşallah siz hap içmenize rağmen hemen hamile kalmışsınız evli olsanız kalamazdınız istenmeyen bebek olduğu için bu kadar çabuk tutunmuş..

negatif yazıyor hamile değilsin bence. Bir arkadaşım da içmişti norlevo her bünyede farklı etkiler yaratıyormuş. Bazılarında adet tarihi değişiyormuş.

orada yazan negatif referans bilgisi olarak: bu değer 5'in altındaysa negatif tir anlamına geliyor. arkadasımızın hormon değeri ise bin küsür ki bu da 4 haftalık hamilelik için normal bir değer. Kan testi okumuşssanız bunu bilirsiniz o negatif anahtar bilgi sağlaması için veriliyor standart bişey esas değer ise :o bin küsür olan rakam o da 5 ten hayli hayli büyük olduguna göre hamile demek.

kimileri o bebeğe sahip olmak için o kadar uğraşıyor didiniyor bu yolda pskolojisini bozuyor kimileride o biricik bebeğe böyle kıyabılıryor keşke korunsaymıssın çünkü o bebeğin yaşamaya hakkı var sen o hakkı elınden alacaksın neyse işte adaletsız dunya :5:

Back