Adetim gecikti çok korkuyorum nolur yardım edin

Plankton28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2011
4
0
Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim.. Forumdada daha yeniyim nolur yardım edin. 17 yaşındayımç erkek arkadaşımla 2 gün önce sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık kıyafetler üzerinden. Daha doğrusu sadece hafif bir temas oldu kıyafetliyken. O sırada bir boşalmada olmadı .. Sonra kucağında kalktığımda onu elimle boşalttım ancak ben yanında yatıyordum ve giyiniktik.. Eve geldim hiçbirşey olmadı ancak sabah uyandığımda idrarımda bir kahverengilik gördüm çok az. Şuandada kasıklarım ağrıyor ve adetim gecikti .. Hamilelik yada kızlık zarına zarar gelmiş olabilirmi? Nolur yardım edin

Ben bişiy yazmicam

Medenii (!)ve aydın arkadaşlarımıza bırakıyorum konuyu

bukdr şeyi yapmayı bilen heralde hamile kalınıp kalınılmadıgınında nasıl oldugunu bilir..

korkma bişey olmaz ama daha çok küçüksün böle şeylerden uzak dur bence.bi yerden sonra bu korkuların işe de yaramaz tedbirli olun...

şimdi bu hamile kalsa dünyaya çocuk getirse cennet bunun ayaklarının altındamı olacak :26:

ablacım öncelikle daha çok gençsin ve bekarsın lütfen böyle şeyleri yaşamak için acele etme.. bu nacizane bir abla tavsiyesi olsun benden sana.. Hamilelik şüphene gelince endişe etme hamile kalmak öyle filmlerde dizilerde olduğu gibi çok kolay olmuyor.. adetinin üzerinden kaç gün geçti bilmiyorum ama 1hafta 10günü geçtiysen kanda Bhcg testi yaptır mutlaka derim ve lütfen tavsiyemi dinle yoksa üzülen "sen" olursun.. ve de ailen..

Adetim zaten düzensiz oluyor, bu olay 2 gün once oldu ama 2 gün oncesindede zaten 4-5 gün kadar gecikmişti. yani şuanda 10 gün falan oluyor gecikeli ama olay 2 gün önce oldu. :2:

ya böyle şeyleri okuyunca üzülüyorum bizde o yaşlardaydık ama hiç böyle şeylere yaklaşmadık
nasıl bi ailede büyüdünüz yada nasıl bi duyguyla büyüdünüz

canım sen daha ömrünün baharında taze bi çiçekken niye böyle şeylere bulaşıyosun yazık değilmi sana
yazık çok yazık

Adetim zaten düzensiz oluyor, bu olay 2 gün once oldu ama 2 gün oncesindede zaten 4-5 gün kadar gecikmişti. yani şuanda 10 gün falan oluyor gecikeli ama olay 2 gün önce oldu. :2:

çok düşük bir ihtimal birde kıyafetler vardı diyorsun bu da düşürüyor ihtimali ama şimdi değer miydi kafanı bunlarla meşgul etmene üzülmene :78:
İnan değmezdi..
şimdi eczaneden test alsan hemen çıkmaz döllenmeden sonra önce kanda gözükür sonra idrara geçer Bhcg hormonu.. yalnız erken gebelik testleri var onlardan alabilirsin. döllenmeden 1hafta sonra gösteriyormuş. her koşulda 1hafta bekliyceksin.. negatifi görürsen geciktim diye bir doktora gözük muhtemelen adt söktürücü verecektir sana..

Yaptıgım hatanın bende farkındaym ve cok pismanm bda böyle seylerın yakınına bile yaklasmam bosu bosuna endıselendırdım kendımı telaslandım aklımdanda cıkmıyor hic uzman bir kadın doktoruna anlattım olayı bu sekilde hamile kalınmaz ve kızlık zarında yırtılmaz dedı anneme hala adet olmadıgımı söyledim ve doktora gidelm dedi ama onlara asla bahsedemem sizce birsey varmıdır 1 hafta sonra testi alıp yapsam olrmu eczaneden herkes rahatlkla alabılyrmu testı cok korkuyorum (

bunları duydukça üzülüyorum sadece

kınamıyorum kızmıyorum ama gerçekten çok üzülüyorum

tüp bebekle zar zor hamile kalmış biriyim ,,, hersey öle kolay anlatılır yaşanır oldu ki

hiçbirseyin değeri kalmadı artık bu dünyada

yok kalmassın merak etme.biz burda yıllardır uğraşıorz olmuyoda.adettin stres yaptığı için gecikmiştir.hamile kalmak o kadar kolay olsaydı 10 tane yapardım.elimle boşalttım demişsin yıkasaydın bari o elini sonra

bencede yaklaşma ablacım neyse bende bişey olduğunu sanmıyorum yada öle umuyorum bu korku sana yeter hayatını riske atma ve ömrünün en güzel günlerini pembe geçir tatlış tamam mı:)

şimdi bu hamile kalsa dünyaya çocuk getirse cennet bunun ayaklarının altındamı olacak :26:

tek bu değil diğer mesajlar da bunun gibi..ama bu en beteri onun için bunu aldım...
arkadaşlar bu kadar çirkin yorum yapmak zorunda değilsiniz..o kadar kötü bişey olarak görüyosan hiç okuma geç kimse zorlamıyor yaz diye...
bu tür konularda yorum yaparken biraz dikkatli olun...benim başıma asla gelmez falan filan diye de ahkam kesmeyin hiç bir konuda.. senin başına gelmez belki ama kardeşinin kızının başına gelmeyeceği garantimi? kaldıki onların başına gelmeyeceği de garanti olsa bile bir insanın yaşadığı durum hakkında böyle konuşulmaz..
şunu da söylicem yeri gelmişken erkekler birbirlerine bu tür yaşadıkları şeyleri büyük bir keyifle gururlanarak anlatırlar..ve hiç bir erkek diğerine sizin yaptıgınız tür çirkin yorumlar yapmaz hatta helal olsun falan derler...çünkü istedikleri zaman bu tür şeyleri yaşayabiliyorlar...
ama bi bayan bunu konu edince hemen ileri geri laflar söylenir...özellikle de bu lafları söyleyenler bu durumları yaşamamış olan ama içinde ukte olarak kalmış kişilerdir diye düşünüyorum ..

Çok teşekkür ederim. Ben yaptıgımın bu yaşta bi cahillik olduğunu ve hata olduğunu biliyorum, kabulleniyorum, pişman olduğumuda söylüyorum dersimi aldım ve bida asla yanına yaklaşmam böyle şeylerin diyorum .. Bana en büyük ceza bu zaten, sizler muhakkak yaşça yada fikirce büyük insanlarsınızdır benden.. Size çaresizliğimin karşısında buraya bu çirkin olayı yazarak yardım ve görüşlerinizi istedim , bana yol göstermenizi, kötü durumda olan bi insana tepkiniz buysa yinede teşekkür ederim. konuyu okumaya bile zaman ayıran herkese teşekkür ederim

ben medeni değilim hatta köylü ondandır normal karşılayamam tabi beşer şaşar ona bişey dmem gelse başıma giderim doktorla hallederim hadi foruma yazdım ama elimle boşalttım fln detayı çok çirkin geldi
böyle bşeyin ktesi içimde kalmadı kalmıcakta emin olun..... rahat karşıladın sende uktesi kalmamış heralde .....

Bu korkunun sana gayet iyi bir ders olduğunu düşünüyorum tatlım çok ufaksın hepimizin o yaşta kardeşi en azından kardeşi bildiği insanlar var ve onların başına gelse den yola çıkarak sert yorumlar yapmamak elde değil , onu yapma, bunu yaşama demek benim haddime düşmes herkes ne yaşamak isterse , ne kadar yaşamak isterse kendi bileceği iştir fakat şu küçük notu düşmeden geçemiycem " Testiyi kırdıktan sonra ağlamanın faydası yok en iyisi kırmaktan korktuğun testiye yaklaşma " hepsinin zamanı geliyo fazlasıyla yaşıyosun o yüzden hiçbirşey için acele etme :)

Katiliyorum.

17 yasindasin daha cok gencsin bir anlik zevk ugruna gelecegini mahf etme.

bu tür şeyleri yaşamışsan bazı şeyleri de göze alman gerekiyor burda gelipte hamilemiyim çok korkuyorum demen çok saçma... daha 17 yaşındasın bu tür şeyleri yaşamak için neden bu kadar acele ettin ki erkek arkadaşında dünden razıymış gerçi sen razıysan o dünden razıdır. kusura bakma ama çok yazık gerçekten !..

ooooffffff offf ne yazsak ne çizsek malum allahım büyük konuşmamakla beraber çoluğumuzu çocuğumuzu böyle cahilliklerden koru ey rabbim .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…