- 5 Haziran 2011
- 4
- 0
-
- Konu Sahibi Plankton28
Adetim zaten düzensiz oluyor, bu olay 2 gün once oldu ama 2 gün oncesindede zaten 4-5 gün kadar gecikmişti. yani şuanda 10 gün falan oluyor gecikeli ama olay 2 gün önce oldu. :2:
Yaptıgım hatanın bende farkındaym ve cok pismanm bda böyle seylerın yakınına bile yaklasmam bosu bosuna endıselendırdım kendımı telaslandım aklımdanda cıkmıyor hic uzman bir kadın doktoruna anlattım olayı bu sekilde hamile kalınmaz ve kızlık zarında yırtılmaz dedı anneme hala adet olmadıgımı söyledim ve doktora gidelm dedi ama onlara asla bahsedemem sizce birsey varmıdır 1 hafta sonra testi alıp yapsam olrmu eczaneden herkes rahatlkla alabılyrmu testı cok korkuyorum(
şimdi bu hamile kalsa dünyaya çocuk getirse cennet bunun ayaklarının altındamı olacak :26:
tek bu değil diğer mesajlar da bunun gibi..ama bu en beteri onun için bunu aldım...
arkadaşlar bu kadar çirkin yorum yapmak zorunda değilsiniz..o kadar kötü bişey olarak görüyosan hiç okuma geç kimse zorlamıyor yaz diye...
bu tür konularda yorum yaparken biraz dikkatli olun...benim başıma asla gelmez falan filan diye de ahkam kesmeyin hiç bir konuda.. senin başına gelmez belki ama kardeşinin kızının başına gelmeyeceği garantimi? kaldıki onların başına gelmeyeceği de garanti olsa bile bir insanın yaşadığı durum hakkında böyle konuşulmaz..
şunu da söylicem yeri gelmişken erkekler birbirlerine bu tür yaşadıkları şeyleri büyük bir keyifle gururlanarak anlatırlar..ve hiç bir erkek diğerine sizin yaptıgınız tür çirkin yorumlar yapmaz hatta helal olsun falan derler...çünkü istedikleri zaman bu tür şeyleri yaşayabiliyorlar...
ama bi bayan bunu konu edince hemen ileri geri laflar söylenir...özellikle de bu lafları söyleyenler bu durumları yaşamamış olan ama içinde ukte olarak kalmış kişilerdir diye düşünüyorum ..
tek bu değil diğer mesajlar da bunun gibi..ama bu en beteri onun için bunu aldım...
arkadaşlar bu kadar çirkin yorum yapmak zorunda değilsiniz..o kadar kötü bişey olarak görüyosan hiç okuma geç kimse zorlamıyor yaz diye...
bu tür konularda yorum yaparken biraz dikkatli olun...benim başıma asla gelmez falan filan diye de ahkam kesmeyin hiç bir konuda.. senin başına gelmez belki ama kardeşinin kızının başına gelmeyeceği garantimi? kaldıki onların başına gelmeyeceği de garanti olsa bile bir insanın yaşadığı durum hakkında böyle konuşulmaz..
şunu da söylicem yeri gelmişken erkekler birbirlerine bu tür yaşadıkları şeyleri büyük bir keyifle gururlanarak anlatırlar..ve hiç bir erkek diğerine sizin yaptıgınız tür çirkin yorumlar yapmaz hatta helal olsun falan derler...çünkü istedikleri zaman bu tür şeyleri yaşayabiliyorlar...
ama bi bayan bunu konu edince hemen ileri geri laflar söylenir...özellikle de bu lafları söyleyenler bu durumları yaşamamış olan ama içinde ukte olarak kalmış kişilerdir diye düşünüyorum ..
bunları duydukça üzülüyorum sadece
kınamıyorum kızmıyorum ama gerçekten çok üzülüyorum
tüp bebekle zar zor hamile kalmış biriyim ,,, hersey öle kolay anlatılır yaşanır oldu ki
hiçbirseyin değeri kalmadı artık bu dünyada
Arkadaşlar nereye yazacağımı bilemedim.. Forumdada daha yeniyim nolur yardım edin. 17 yaşındayımç erkek arkadaşımla 2 gün önce sürtünme yoluyla bi ilişki yaşadık kıyafetler üzerinden. Daha doğrusu sadece hafif bir temas oldu kıyafetliyken. O sırada bir boşalmada olmadı .. Sonra kucağında kalktığımda onu elimle boşalttım ancak ben yanında yatıyordum ve giyiniktik.. Eve geldim hiçbirşey olmadı ancak sabah uyandığımda idrarımda bir kahverengilik gördüm çok az. Şuandada kasıklarım ağrıyor ve adetim gecikti .. Hamilelik yada kızlık zarına zarar gelmiş olabilirmi? Nolur yardım edin