- 12 Mart 2014
- 215
- 83
Kızlar selamlar. Şuan çok üzgünüm. 4-5aydır hamile kalmaya çalışıyorum. 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım ve rahim filmi çektirdim. Sonuç temiz. Doktorum normal yolla denemeye devam dedi. Son adet tarihim 16 Mayıs. Bu ay baya bir günü değerlendirdik. Rahim filminde sonra da şans artıyor diye duyduk her yerde. Geçen hafta adet sancısı ve bel ağrılarım başladı. BAT'a 4 gün kala yani 7 Haziran'da hemen betahcg baktırdım. Sonuç negatifti. Adet sancılarım devam etti ama adetim başlamadı. Hadi günümü bekliyim dedim.Adetimin başlaması gereken tarih 11 Haziran'dı ama hayatım boyunca gecikmeyen adetim gecikti. Dün yani 12 Haziran'da kan testim yine negatif çıktı. Yine adet sancılarım ouyor arada, sol kasığımda batmalar da oluyor. Kanamam başladı diyip gidiyorum ki azcık şeffaf akıntı geliyor.
Çok endişeliyim. Hiç gecikmez ki benim adetim Kan testim de negatif. Bugün gecikmemin 3. günü. Artık adet belirtim de yok gibi. Böyle bişey başına gelen var mı??? Neden olabilir ki??? Doktora gitsem normal, gecikme herkeste olabilir falan diyecek ama benim adetim hep düzenlidir hep Bu duruma yorumunuz nedir kızlar? Neden bunu yaşıyo olabilirim?
Çok endişeliyim. Hiç gecikmez ki benim adetim Kan testim de negatif. Bugün gecikmemin 3. günü. Artık adet belirtim de yok gibi. Böyle bişey başına gelen var mı??? Neden olabilir ki??? Doktora gitsem normal, gecikme herkeste olabilir falan diyecek ama benim adetim hep düzenlidir hep Bu duruma yorumunuz nedir kızlar? Neden bunu yaşıyo olabilirim?