• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim gecikti ama sancım var

ElifAsyanur

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2019
4
0
1
30
Arkadaşlar merhaba ben 14 nisanda adet oldum en son ve mayısın en geç 15 ne adet olmam gerekti fakat 3 gün geçti geçen ay doktora gitmiştik ilişki takvimi verdi ve estrofem ile dupbason verdi kullandım ilacın biri bitti diğerine daha var benim bu ay göğüslerimde acayip bir damar yolu oluştu ve değince ağrıyor belim ağrıyor fakat adet gününden 4 gün önce testte negatif çıktı ben daha hasta olmadım sürekli ruh halim değişti ağlıyorum alıngan oldum ilaçlar dan mı adet olmadım acaba gebelik mi var !!!???

Belirtiler ilaclardan yada adet gelecegi icin olablr. 4 gun evel test cikmyablr. Adet gunun gecince tekrar dene . gogus sismesi bnde de okurdu adetten oncede oldu hamile kaldigimda da oldu .

Merhaba buğün çok belim ağrıdı kahverengi leke geldi saat 4 gibi dedim hasta oldum galiba ama şimdi ayni saat gece 1 oldu hala kanama yok kahverengi leke var az bişey ama çok sancı çektim

Merhaba buğün çok belim ağrıdı kahverengi leke geldi saat 4 gibi dedim hasta oldum galiba ama şimdi ayni saat gece 1 oldu hala kanama yok kahverengi leke var az bişey ama çok sancı çektim
Cnm merhaba benim de gecikmem var ve bugun sabah 1-2 damla akşam da peçeteye çamur renginde biraz kıvamlı leke geldi bende bilmiyorym merakla bekliyrlum 4. Günüm bugun gecikmede yarın 5 olacak

Back