• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim gecikti ama kand negatif:( sonradan pozitif çıkan varmı?

papatyadiyari

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Haziran 2012
842
439
133
Kızlar bu konuda bir sürü konu açılmış ama pek net bir bilgi yok. Lütfen konuyu değiştirecek yorumlar atmayın benim için çok önemli... 20.12.2014 adet günüm. 3 ocak yumurtlama. En son ilişki 5 ocak. Ocak 22 test yaptım kanda negatif. Adetim düzenlidir. Yorumlarınıza ihtiyacım var.

geç döllenme olduysa kanda geç çıkabiliyormuş. bu şekilde geç çıkan çok konu okumuştum burada hakkında hayırlısı olsun inşallah ver mı bir gelişme?

Bugün dayanamayıp test yaptım kanda. Farklı bir yerde 2 çıktı sonuç. İlk yaptığım yerda 0.1 altıydı ki hastane 0.2leri bile olsa sonuçta yazıyordu... bugünde adet olmadım.. kafamada çok takmaya başladım:((( yardımmmm

Hamile olabilirsin beklemekten başka yapacağım bisey yok canım bir hafta sonra falan yine kanda baktir artış varmı diye benim konuma bakabilirsin

Canım adetim 4 gün geçmiş ve en son ilişkş 5nde, garip durum bilmiyorum pazartesiyi beklşyorum
Benimde çok enteresandı adetin 10 gün geçince değerim 8 çıktı su an bebeğim saglikli hamdolsun inşallah seninde bebisin seninledir sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allah hepimize

image.jpg

Ben çok ailik bir çizgi gördüm umarım sizde görebilirsinizde ben kafadan uydurmuyorumdur:(((
Tebrikler cnm hamilesin bnde gordum sanki bnimde boleydi umarim yanilmiorumdur tebrikler hayirli olsun ama ikinci varr cizgiden gordummm ama bayaaaa bi yeniii belli belirsiz sen pqzartesi tekrarla birazdaha belirgin cikarsa kan testini tekrar yaptir

Ama canım sorun ne biliyormusun bundan bir önceki gğn beta hcgem iki idi. Daha bir garibi benim en son ilişkim ocak 4 de. Nasıl bir seyrediştir bu. Korkuyorum başka bişey çıkıcak diye. Kist, dışgebelik falan

Ama canım sorun ne biliyormusun bundan bir önceki gğn beta hcgem iki idi. Daha bir garibi benim en son ilişkim ocak 4 de. Nasıl bir seyrediştir bu. Korkuyorum başka bişey çıkıcak diye. Kist, dışgebelik falan
Anliprum cmm zaten korunmuosan hangi gun olursa olsun tutan tutmustur zqten gebeligin yumurtanin dollenmesi tutmasi 10gunu bulur supheli iliskiden onbes gun gecmesi grekio idrarda gozukmesi icin kafana takma normal bence zaten gebelik hic yoksa landa deger 0.00 cikio gecikmede olsa dahi ama seninki iki ckmis demekki yukselio sen pztsi tekrarla testi bqna haber et cnm merak ederim

Kesin devam edicem yazmaya çünkü bu konuda çok konuda akılda soru kalıyor. Hem diğer arkadaşlara yardım olur. Sağol canım desteğin için... sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
Anliprum cmm zaten korunmuosan hangi gun olursa olsun tutan tutmustur zqten gebeligin yumurtanin dollenmesi tutmasi 10gunu bulur supheli iliskiden onbes gun gecmesi grekio idrarda gozukmesi icin kafana takma normal bence zaten gebelik hic yoksa landa deger 0.00 cikio gecikmede olsa dahi ama seninki iki ckmis demekki yukselio sen pztsi tekrarla testi bqna haber et cnm merak ederim

Kesin devam edicem yazmaya çünkü bu konuda çok konuda akılda soru kalıyor. Hem diğer arkadaşlara yardım olur. Sağol canım desteğin için... sende inşallah bebeğini sağlıkla kucağına alırsın...
rica ederm ne demek cnm herzaman..
Amin canim saol insallah sende kesin hamilesindir haberlerini beklioruz ama cizgiyi hafifte olsun gordum gibi ins ilesindir

Back