Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşalma olmadığını nerden biliyosunmerhabalar adet olmama 3 gün vardı sevgilimle cinsel ilişkimiz oldu kısa sürdü 5-10 dakka kadar boşalma olmadı adetim 6 gün gecikti
merhabalar adet olmama 3 gün vardı sevgilimle cinsel ilişkimiz oldu kısa sürdü 5-10 dakka kadar boşalma olmadı adetim 6 gün gecikti
Nasıl nerden biliyorum cinsel ilişki sonuçta boşalsa bilirimBoşalma olmadığını nerden biliyosun
Nasıl nerden biliyorum cinsel ilişki sonuçta boşalsa biliri
Evet biliyorum onu adet dönemim çok yakındı çok kısa sürdü erkek arkadaşım şehir değiştirdi üzüntüden mi oldu bilmiyorum çoğu kişi adete yakın zamanlarda gebelik oluşmaz diyor stres kaynaklı diyorlarYalnız halk arasında zevk suyu denilen sıvının içinde sperm var. Ben geri çekilme ile ilişki yaşıyordum eşimle, doktor asla ama asla korunma sağlamaz dedi. Bilginiz olsun.
Ben henüz hamile kalmadım bu yöntemle fakat bu forumda adetin ilk günü son günü hamile kalanları okudum. Siz bir test yapın isterseniz içiniz rahatlarEvet biliyorum onu adet dönemim çok yakındı çok kısa sürdü erkek arkadaşım şehir değiştirdi üzüntüden mi oldu bilmiyorum çoğu kişi adete yakın zamanlarda gebelik oluşmaz diyor stres kaynaklı diyorlar
Test yapmaya ne dersiniz?merhabalar adet olmama 3 gün vardı sevgilimle cinsel ilişkimiz oldu kısa sürdü 5-10 dakka kadar boşalma olmadı adetim 6 gün gecikti
Bende 8 aylık evliyim ama afedersin boşaldıgi zaman anlayamıyorum bazen belki swni tedirgin etmemek için de boşalmadim vs demiş olabilir bi kan testi verebilirsin yada tarlusal var onu da kullan regl olabilirsinNasıl nerden biliyorum cinsel ilişki sonuçta boşalsa bilirim
Bana 3 ayda bir korunmadan ilişkiye girdiği için strese giriyor bu yüzden adeti gecikiyor sonra da gebe miyim diye kafasına taktıkça daha da gecikiyor gibi geldi14 eylülde de böyle bir konu açmışsınız gecikti boşalma olmadı diye acaba her seferinde böyle stres olmak yerine veya kaza kurşununa kurban gitmemek için korunmayı mı deneseniz
Evet biliyorum onu adet dönemim çok yakındı çok kısa sürdü erkek arkadaşım şehir değiştirdi üzüntüden mi oldu bilmiyorum çoğu kişi adete yakın zamanlarda gebelik oluşmaz diyor stres kaynaklı diyorlar
Hmm anladım yok ortam da hani pek müsait değildi yani anlaşılır durumdaydı boşalma olmadığı adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor ama daha olmadımBende 8 aylık evliyim ama afedersin boşaldıgi zaman anlayamıyorum bazen belki swni tedirgin etmemek için de boşalmadim vs demiş olabilir bi kan testi verebilirsin yada tarlusal var onu da kullan regl olabilirsin
İlişki olmayınca gecikme yaşamıyorumBana 3 ayda bir korunmadan ilişkiye girdiği için strese giriyor bu yüzden adeti gecikiyor sonra da gebe miyim diye kafasına taktıkça daha da gecikiyor gibi geldi
İlişki olmayan aylarda gecikme yaşıyor musun ?
Sizi tedirgin etmek istemem ama dediğiniz ağrı hamileyken de oluyor. Bence bir test yapın bir an önce en azından içiniz rahatlar.Hmm anladım yok ortam da hani pek müsait değildi yani anlaşılır durumdaydı boşalma olmadığı adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor ama daha olmadım
adet olmadan önce bacaklarım ağrır bacak ağrım var kasık ağrım değilSizi tedirgin etmek istemem ama dediğiniz ağrı hamileyken de oluyor. Bence bir test yapın bir an önce en azından içiniz rahatlar.
Stresten adet olamıyorsun büyük ihtimalİlişki olmayınca gecikme yaşamıyorum
Bugün gecikmenin 7. Günüydü kan testi verdim negatif çıktı şükür stresten galibaSizi tedirgin etmek istemem ama dediğiniz ağrı hamileyken de oluyor. Bence bir test yapın bir an önce en azından içiniz rahatlar.