Adetim gecikti acil yardım edin

chnsla

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2024
14
0
1
19
merhabalar adet olmama 3 gün vardı sevgilimle cinsel ilişkimiz oldu kısa sürdü 5-10 dakka kadar boşalma olmadı adetim 6 gün gecikti

Yalnız halk arasında zevk suyu denilen sıvının içinde sperm var. Ben geri çekilme ile ilişki yaşıyordum eşimle, doktor asla ama asla korunma sağlamaz dedi. Bilginiz olsun.

Nasıl nerden biliyorum cinsel ilişki sonuçta boşalsa biliri

Yalnız halk arasında zevk suyu denilen sıvının içinde sperm var. Ben geri çekilme ile ilişki yaşıyordum eşimle, doktor asla ama asla korunma sağlamaz dedi. Bilginiz olsun.
Evet biliyorum onu adet dönemim çok yakındı çok kısa sürdü erkek arkadaşım şehir değiştirdi üzüntüden mi oldu bilmiyorum çoğu kişi adete yakın zamanlarda gebelik oluşmaz diyor stres kaynaklı diyorlar

Evet biliyorum onu adet dönemim çok yakındı çok kısa sürdü erkek arkadaşım şehir değiştirdi üzüntüden mi oldu bilmiyorum çoğu kişi adete yakın zamanlarda gebelik oluşmaz diyor stres kaynaklı diyorlar
Ben henüz hamile kalmadım bu yöntemle fakat bu forumda adetin ilk günü son günü hamile kalanları okudum. Siz bir test yapın isterseniz içiniz rahatlar

Nasıl nerden biliyorum cinsel ilişki sonuçta boşalsa bilirim
Bende 8 aylık evliyim ama afedersin boşaldıgi zaman anlayamıyorum bazen belki swni tedirgin etmemek için de boşalmadim vs demiş olabilir bi kan testi verebilirsin yada tarlusal var onu da kullan regl olabilirsin

14 eylülde de böyle bir konu açmışsınız gecikti boşalma olmadı diye acaba her seferinde böyle stres olmak yerine veya kaza kurşununa kurban gitmemek için korunmayı mı deneseniz
Bana 3 ayda bir korunmadan ilişkiye girdiği için strese giriyor bu yüzden adeti gecikiyor sonra da gebe miyim diye kafasına taktıkça daha da gecikiyor gibi geldi

İlişki olmayan aylarda gecikme yaşıyor musun ?

Bende 8 aylık evliyim ama afedersin boşaldıgi zaman anlayamıyorum bazen belki swni tedirgin etmemek için de boşalmadim vs demiş olabilir bi kan testi verebilirsin yada tarlusal var onu da kullan regl olabilirsin
Hmm anladım yok ortam da hani pek müsait değildi yani anlaşılır durumdaydı boşalma olmadığı adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor ama daha olmadım

Bana 3 ayda bir korunmadan ilişkiye girdiği için strese giriyor bu yüzden adeti gecikiyor sonra da gebe miyim diye kafasına taktıkça daha da gecikiyor gibi geldi

İlişki olmayan aylarda gecikme yaşıyor musun ?
İlişki olmayınca gecikme yaşamıyorum

Hmm anladım yok ortam da hani pek müsait değildi yani anlaşılır durumdaydı boşalma olmadığı adet ağrısı gibi ara ara ağrım oluyor ama daha olmadım
Sizi tedirgin etmek istemem ama dediğiniz ağrı hamileyken de oluyor. Bence bir test yapın bir an önce en azından içiniz rahatlar.

Meraba hanımlar aranızda yumurtalık kisti yaşayan oldu mu dün sağ tarafta teşhis konuldu ilaçla tedavi olur mu ne zaman regl olunur bilgisi olan yazar mi

Back
X