• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim dört gün gecikti, sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Gelawej21

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2024
3
2
1
33
Selamlar

Ben yeni evliyim, çocuk istedik ve gün aşırı birliktelik gerçekleştirdik. Adetin bitiminden son adet olacağım güne kadar birlikte olduk. İlk denememiz olacak bu ay.

28/29 günlük sabit döngüye sahibim. Beklediğim adetimin ikinci günü kahve renkli bir lekelenme geldi. Ve durdu... Şuan dördüncü günümdeyim ve gecikme devam ediyor, çok nadir şeffaf süt kıvamında bir akıntım mevcut.

Ara ara kasik bölgesinde ara ara ağrılarım oluyor. Göğüslerim dolgunlaşmış, uyku yetmiyor.

Adetimden 4 gün önce ve dört gün adetim gecikmişken test yaptım ama ikisinide ilk idrarla yapmadım . İkiside negatif çıktı. Sizden ricam yorumlayabilir misiniz durumu? Hamile olma ihtimalim nedir? Testte nagif çıktı şimdi ne yapmalıyım?

10 gün bekleyip kan verin bence direkt. idrar testleri en az 20-30 değerleri ölçebiliyor. bence en garantisi kan vermek.
Bende öyle düşündüm ama beklemek çok zor. Üstüne negatif çıkması psikolojik olarak yoruyor. Belirtiler sizce hamilelik ihtimali var mı? Hiç düzensiz olmazdı adetim.

BEN ADET OLMAM GEREKEN GÜN ERKEN GEBELİK TESTİ YAPMIŞTIM İKİ TANE AMA İKİSİDE NEGATİF ÇIKTI. ADETİM ÇOK DÜZENLİDİR.BİR HAFTA SONRA ARTIK OLMAYINCA DOKTORA GİTMEDEN BİR KERE DAHA YAPAYIM DEDİM POZİTİFİ O ZAMAN GÖRDÜM. KAN TESTİ VERMENİZİ ÖNERİRİM ÖĞRENMENİN EN KESİN YOLU.

Bende öyle düşündüm ama beklemek çok zor. Üstüne negatif çıkması psikolojik olarak yoruyor. Belirtiler sizce hamilelik ihtimali var mı? Hiç düzensiz olmazdı adetim.
belirtiler gebelik gibi duruyor. ama reglin 2.günü yaşadığınız tutunma kanamasıysa zaten beta hcg tutunmadan sonra düzenli bir artış gösterir. yani şu an daha ölçmek için erken olabilir. isterseniz kan verin direkt ama düsük değerlerde gebeliği öğrenmek süreci çok uzatıyor ve sizi strese sokuyor. siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın yine de. inşallah güzel sonuc alırsınız

belirtiler gebelik gibi duruyor. ama reglin 2.günü yaşadığınız tutunma kanamasıysa zaten beta hcg tutunmadan sonra düzenli bir artış gösterir. yani şu an daha ölçmek için erken olabilir. isterseniz kan verin direkt ama düsük değerlerde gebeliği öğrenmek süreci çok uzatıyor ve sizi strese sokuyor. siz nasıl iyi hissedecekseniz öyle yapın yine de. inşallah güzel sonuc alırsınız
Çok teşekkürler, kanda çıkmama gibi bir durum var mı acaba dört gün geçmişken?

Back