• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim bitti ama kahverengi akıntım var

gizem123

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2011
320
31
98
ben 15 ınde adet gördüm 20 gibi bitti bittikten 5-6 gün sonra vcde peceteye acık renkte çok az kan geldi ve 4 gündürde kahverengi akıntı gibi iç çamasırıma geliyor neden kızlar?? çok korkuyorum

tatlım mevsımsel bişey olabilir bende geçtiğimiz aylarda ara ara durarak 1 ay kadar adet oldum kontrole gittiğimde ara kanama bazen mevsim değişmelerinde olabiliyo dedi ultrasyondada hiçbişey çıkmadı çok şükür. sen genede bi kontrole git. bu arada ilaç falan kullandın mı ?

Geçmiş olsun.Aklıma ilk gelen miyom olabilir herhalde.Ama gene ihmal etme, bir doktora görün.Benim ki yalnızca bir tahmin.

saolun kızlar cevap verdiğiniz için. Kahverengi akıntı şeklinde geliyor 4-5 gündür.Çok endişeleniyorum. Doktora gidicem ama fikirlerinizi almak istedim. Anneme sordum,Hatta akıntıyı gösterdim iç çamaşırıma gelen bende de aynısı oluyor normal dedi ama genede tedirginlik duyuyorum. Myomun baska belirtileri var mı peki ??

doktora gtmeden neyden kaynaklandıgını bılemeyız canm
gıt bır kontrolden gec derım
belkı kıstlık bır durum vardır
o kanama yapıordur
allh korusun
gecmıs olsun ayrıca :71:

İnşanlah mevsim değişikliğidir canım doktora gitmeni tavsiye ederim kist oluşmuş olabilir.Allah sağlık versin.peki ağrin oluyormu.ağrın varsa kısttir.

canım ağrım yok.Kasıklarda mı olması gerekiyor ağrının? Neden oluşur ki kist,ne gibi zararlar olur hamile kalmaya engelmidir?

Ben de görülen miyom da en son safha da kasıklarda ve belde ağrı şeklinde oluyordu ve kanamaların arası birbirine çok yakındı.Gelen kan da pelte şeklindeydi. yapılan ultrasonda hemen çıktı

Kanama şeklinde değil,Kahverengi akıntı geliyor iç çamaşırıma leke gibi mi anlayamıyorum ki sadece akıntıyla birlikte gelyor kahverengi. off yaa.

Bendende aynı şekilde kahverengi lekeler geldi.Doktora gittim kantesti ve ultrasyon istedi.Sonuçlarımı aldım doktora gösterdim doktor kist vs. yok ama yumurtalıkların çok çalışıyo dedi.Bi hormonumda yüksek çıkmıştı.
Açıkçası beni pek tatmin etmedi.Bende başka bir doktora daha gittim sonuçlarımı gösterdim kist var dedi yasmin verdi.Bence dokora git.

Bendende aynı şekilde kahverengi lekeler geldi.Doktora gittim kantesti ve ultrasyon istedi.Sonuçlarımı aldım doktora gösterdim doktor kist vs. yok ama yumurtalıkların çok çalışıyo dedi.Bi hormonumda yüksek çıkmıştı.
Açıkçası beni pek tatmin etmedi.Bende başka bir doktora daha gittim sonuçlarımı gösterdim kist var dedi yasmin verdi.Bence dokora git.

Tesekkür ederim canım cvp verdiğin için. Peki kistler kayboluyor mu?

Rica ederim canım....
Kistler kayboluyo evet ama tekrarlayabiliyo.Benim geçen yılda kistlerim vardı.Yine yasmin kullandım geçti adetim düzene girdi kahverengi lekelenmelerim olmadı ama bu yıl yine aynı şekilde tekrarladı.
Kesinlikle doktora git.Hormonlarına falan baktır.Korkma canım bişi olmaz herşeyin bir çaresi var:70:

ben 17 yaşındayım adetim 4-5 gün sürüyor bittikten sonrada akıntıyla beraber 1-2 gün kahverengi akıntı geliyor birçok kişide olan bişey sanırım ... doktora gitmedim

ben bu sorunu cok uzun zamandır yasıyorum adetın 1.gununden sayarsak 14.gunde baslayan kahverengı akıntı 4-5 gun suruyor ama gunu geldıgınde tekrar adet oluyorum.dr.lar hıc bırsey bulamadı ne kıst ne horman bozukluğu ne de smear hıc bişey bulamadılar...cozumu bulan varsa soyleyın lutfen.cok moral bozucu:2:

canım östrojen hormonunun fazla çalışmasından dolayı kaynaklanan rahim kalınlaşması da olabilir.benimki sadece bir tahmin sen adetin biter bitmez doktora görün mutlaka ultrasonla rahim duvarı kalınlığını ölçüp hormon değerlerine bakacaktır mutlaka.smeer ve kültür de alabilir bu tekikleri izlemesse gittiğin doktor mutlaka bir başka doktora da git canım ihmal etme...geçmiş olsun...bu arabenim iki adet dönemi bir türlü kesilmeyen ara kahverengi kanamalrın vardı ve 4 aydır da devam ediyo doktorum yapılan tekiklerde bi anormallik(kanser vs...) göremedi sadece rahim kalınlaşmasından dedi ve doğum kontrol hapı verdi.gelişmelerden haberdar et...:43:

Back