Gebeliğe Hazırlık Adetim biteli 1 hafta oldu yumurtlama 8.5 santim olmuş daha fazla büyür mü

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

CanselK

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2019
163
60
13
26
Merhaba bugün doktora gittim yumurtlama takibine başladık adet düzensizliğim olduğu için doktor eşliğinde takip ediyoruz sağ yumurtalığımda 8.5 santim olmuş salı günü bi daha gidicem kaç santimde çatlama oluyor ? Birde ufak ufak 4 tane daha yumurtlama varmış en büyükleri 8.5 olanmış

Mm dir cm degil sanirim biraz kucuk kalmis takip edilmekte fayda var tkrr cagirdi mi doktorun

Merhaba bugün doktora gittim yumurtlama takibine başladık adet düzensizliğim olduğu için doktor eşliğinde takip ediyoruz sağ yumurtalığımda 8.5 santim olmuş salı günü bi daha gidicem kaç santimde çatlama oluyor ? Birde ufak ufak 4 tane daha yumurtlama varmış en büyükleri 8.5 olanmış

17-22 mm aoluyor sanıırm çatlama.
adetin ilk gününden itibaren kaçıncı günde 8,5 mm??

Evet benim doktorum da öyle söyledi istenilen seviyeye gelince nolucak acaba çatlama ne zaman olucak

Bendede tembellik var ve baya zaman geçio çatlama için bende doktor takibine başalyacağım diğer ay bunayki durumunuz ne olacak bende merak ettim haber verin

Bendede tembellik var ve baya zaman geçio çatlama için bende doktor takibine başalyacağım diğer ay bunayki durumunuz ne olacak bende merak ettim haber verin

Gittim ama pek fazla büyümemiş 1 mm büyümüş sadece doktor normal dedi cuma günü tekrar gidicem

Back