Adetim beş gün gecikti gün geçtikçe artan kasık ağrısı bel ağrısı var ama bir türlü olamıyorum daha dört aylık evliyim hamile değilimdir değil mi ?

Benim 3 gün gecikmişti reglim ve erken gebelik testinde pozitif çıktı sonrasında kan verdim 5 haftalık hamileymişim. Erken gebelik testinde çıkıyor aslında
Merhabalar benimde 3 gün gecikti fakat idrarda çıkmadı kaset test yaptım ne yapmalıyım kizlar yardımcı olun

Eklentiler

• IMG-20240217-WA0001.jpeg
    60,2 KB · Görüntüleme: 128
Aynı belirtiler bende var adet günüm dündü bugün test yaptım negatif çıktı siz kaç gün sonra yapmistiniz testi

Aynı belirtiler bende var adet günüm dündü bugün test yaptım negatif çıktı siz kaç gün sonra yapmistiniz testi
Reglimden 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok net 2 çizgi çıktı. İsterseniz erken gebelik testi deneyin bir de. O çok net gösteriyor

Reglimden 2 gün sonra erken gebelik testi yaptım çok net 2 çizgi çıktı. İsterseniz erken gebelik testi deneyin bir de. O çok net gösteriyor
Tamam teşekkür ederimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…