• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Adetim 9 gün gecikti hamile miyim?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Lina3448

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2019
93
31
88
Merhabalar kızlar adetim 9 gün gecikti.doktor Ultrasonla baktığında bir şey göremedi fakat erken gebelik olabilir dedi.Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Kan testi yaptır dedi.Sizce hamile miyim gebelik testlerinde yanılma payı oluyor mu?Daha önce adetim bu kadar gecikmemişti.

Merhabalar kızlar adetim 9 gün gecikti.doktor Ultrasonla baktığında bir şey göremedi fakat erken gebelik olabilir dedi.Gebelik testi yaptım negatif çıktı.Kan testi yaptır dedi.Sizce hamile miyim gebelik testlerinde yanılma payı oluyor mu?Daha önce adetim bu kadar gecikmemişti.
Ultrasonda görünmez gebelik varsa da çünkü çok erken, idrar testinde de yanılma veya bozukluk olabilir ama kanda mutlaka çıkar.

Idrar testi yanilabilir kan kesin sonuctur ama streste bazen geciktiriyor adeti malesef bende bebek dusunmeye baslar baslamaz adetim her ay gec geldi:(

Yumurtlama dönemim değil bilmiyorum ki belkide dediğiniz gibi strese bağlı.Bir de folik asit kullanmamı önerdi.Aranızda folik asit kullanan var mı ?

11 gün gecikmeyle hamile olmama rağmen alttan ultrasonla göründü.üstten hiç gözükmedi.idrarda adete iki gün kala çıktı kanda da çıktı. Bundan iki üç ay önce de 10 gün gecikip 11.gün gelmişti. Gebelik olmasada yılda bir kez böyle şaşma olması normalmiş. Kan verin en garantisi👍

Karnımdan ultrason ile baktı kalınlaşma var dedi o neyse.🤷🏻‍♀️Bakalım kan tahlili vereceğim.Strese bağlı olduğunu düşünüyorum🤔

Tese
11 gün gecikmeyle hamile olmama rağmen alttan ultrasonla göründü.üstten hiç gözükmedi.idrarda adete iki gün kala çıktı kanda da çıktı. Bundan iki üç ay önce de 10 gün gecikip 11.gün gelmişti. Gebelik olmasada yılda bir kez böyle şaşma olması normalmiş. Kan verin en garantisi👍
Tesekkür ederim içim biraz ferahladı.🙏🏻

Idrar testi yanilabilir kan kesin sonuctur ama streste bazen geciktiriyor adeti malesef bende bebek dusunmeye baslar baslamaz adetim her ay gec geldi:KK43:
Aynen moral çok önemli stres yapmamak lazımmış.Bebek tutunacağı varsa bile tutunmaya biliyormuş:KK43:

Back