- 13 Şubat 2018
- 714
- 573
- 103
Cnm gecikmen normalde bukadar olmuyorduysa belki seninde geç döllenme olmuştur, çünkü hcg önce kana sonra idrara geçiyor malum, bence kan ver yarın varsa küçükte olsa mutlaka çıkar, ben 9aralık olucaktım ilk defa gecikti 12sinde 0.4çıktı,17sinde 7.6çıktı,18inde 12.7,,,,,,,21aralıktada 107.9 normalde 2gün artış olması normal diyolar, benimki 1günde 2kat artmış hep, hızlı ilerliyor değerim,, demekki ben ya 2kere yumurtladım yada sadece geç yumurtladım, adetten 1,2gün önce yani 7ve 8inde ilişki olmuştu ozaman tutmuş,, şuan son adetime göre (14kasım) 6 haftalık görünüyor, ama benim hesabıma göre geç yumurtlamada tuttuysa, 3hafta 5günlük henüz, ve evet değerim 3haftaya uyuyor,,,Merhaba canım benim de 10 da olmam gerekiyodu olmadi idrar negatif çıktı kan baktrmadim hala adet olmadım senin geldimi adet kana baktirdnmi
Herkeze ümit olsun sakın ay ortasında yumurtluyoruz diye ogünleri değerlendirip bırakmayın, ben bu ayı es geçmiştim hiç bebek düşüncem yoktu öylesine nasilsa 1,2gün sonra adet günüm diye öylesine girmiştim ilişkiye bebek odaklı değildi yani
Hakkında hayırlısı olsun cnmkan verirsen haber ver lütfen