• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 8gün gecikti, beta hcg 7.6 çıktı yükselirmi acaba:(

Merhaba canım benim de 10 da olmam gerekiyodu olmadi idrar negatif çıktı kan baktrmadim hala adet olmadım senin geldimi adet kana baktirdnmi
Cnm gecikmen normalde bukadar olmuyorduysa belki seninde geç döllenme olmuştur, çünkü hcg önce kana sonra idrara geçiyor malum, bence kan ver yarın varsa küçükte olsa mutlaka çıkar, ben 9aralık olucaktım ilk defa gecikti 12sinde 0.4çıktı,17sinde 7.6çıktı,18inde 12.7,,,,,,,21aralıktada 107.9 normalde 2gün artış olması normal diyolar, benimki 1günde 2kat artmış hep, hızlı ilerliyor değerim,, demekki ben ya 2kere yumurtladım yada sadece geç yumurtladım, adetten 1,2gün önce yani 7ve 8inde ilişki olmuştu ozaman tutmuş,, şuan son adetime göre (14kasım) 6 haftalık görünüyor, ama benim hesabıma göre geç yumurtlamada tuttuysa, 3hafta 5günlük henüz, ve evet değerim 3haftaya uyuyor,,,

Herkeze ümit olsun sakın ay ortasında yumurtluyoruz diye ogünleri değerlendirip bırakmayın, ben bu ayı es geçmiştim hiç bebek düşüncem yoktu öylesine nasilsa 1,2gün sonra adet günüm diye öylesine girmiştim ilişkiye bebek odaklı değildi yani😊

Hakkında hayırlısı olsun cnm🤗kan verirsen haber ver lütfen😘😘

Çok şükür değerim artmış🤰
pazarı yani yarını bekleyemedim gece gittik,sonuç çıkmış,, sonkini 18aralıkta yaptırmıştım( 12.7 ) 21aralık (107.9)😍
Artış iyimi sizce🙏
17aralık....,7.6
18aralık....,12.7
21aralık....,107.9
Eki Görüntüle 2567624
maşallah çok güzel artmış değerlerin bebeğin korma anne seninleyim diyor😍

Gece 1de verdim,,Sonucum çıkmış😊414.1
4gün olmuştu sonkini yaptıralı, hesabıma göre 2günde 2kat artmış bu sefer😍
sata göre 6haftalık oluyor, ama dediğim gibi adete 1gün kala yumurtladım sanırım yani yumurtlama ozaman olduysa,,26sı bugün, 18günlüğüz henüz,,,😍😊
Screenshot_20191226-021617.jpeg

Gece 1de verdim,,Sonucum çıkmış😊414.1
4gün olmuştu sonkini yaptıralı, hesabıma göre 2günde 2kat artmış bu sefer😍
sata göre 6haftalık oluyor, ama dediğim gibi adete 1gün kala yumurtladım sanırım yani yumurtlama ozaman olduysa,,26sı bugün, 18günlüğüz henüz,,,😍😊
Eki Görüntüle 2569243
maşallah canm iki katı ilerlemesi şükür çok iyi 1000 lerde kese görünmeye başlayabilir yani 4 gün sonra 1600 civarı olur Allahın izniyle

Gittinmi cnm sebebi belli oldumu, senin adına üzüldüm, rabb'im en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, ben hep öyle dua ediyordum🙏
gittim canm hormonlarım çok normal dr bi sebebi yok yani kist hormonlarda bi anormallik yokmuş gelecek ay da gecikirse gel dedi söktürücü ilaç verdi onu içtim iki gün lekelenme 1 gün normal 2 gün de siyah akıntı geldi bitti niye böyle oldu bende anlamadım hayatımda ilk defa yaşadım böyle bişey

Birhaftadır girmemişim, aklıma gelince bi gireyim dedim arkadaşa yazmıştım gidişatı burayada atayım dedim tekrar yazmak zor geldi👧

31inde gittim işte karından görünmedi alttan baktı keseyi gördük şükür, küçük daha yeni oluşmuş ama tutunmuş iyi görünüyor dedi, ben durumumu anlattım adete bigün kala yumurtlama oldu sanırım dedim ogün gebe kaldım kesin dedim, geç döllenme olabilir evet dedi, sata göre bugün 7+5 oluyorum ama kendi tahminimce daha 6+0dayım, kese göründüğünde geçen hafta tam 5haftalıktım ve normaldede olması gereken buymuş sanırım tahminim doğru, Dr 10gün sonra gel dedi bebeği görelim sonra sata göre değil ultrasona göre tarih belirleriz dedi, çok heycanlıyım 3gün kaldı 10ocak randevum, inşallah kalp atışlarını duyarız🙏hafiften kasık ağrım başladı hissettiriyor kendini artık,,🤗 göğüslerim ağrıyor akıntımda hala yoğun, başkada hiç belirtim olmadı, aylardır nasıl dinliyoduysam artık kendimi tüm belirtileri bat'tan önce hissettim ama tam olmaz dediğim ayda hamile kaldım rabb'im büyük işte, stres mahvediyor bünyeyi,,rabb'im hayırlısıyla tamamına erdirir inşallah🙏

İsteyen herkezin rabb'im karnını doldursun sağlıcakla hayırlısıyla hamile kalın inşallah, hep dualarım isteyen anne adaylarıyla, hep mutlu haberler duyalım kimse stres yapıp umudunu kaybetmesin, rabb'im zamanını biliyor çünkü🙏

Back