Seninde hakkında hayırlısı olsun cnm kan ver bence,,,seninle aynıyız canım bu ayki regl olmam gereken tarih 9 aralıktı hala adet olmadım idrarda negatif kan vermedim geç döllenme ise yükselebilir tabiki kan vermeyi tekrarlaman lazım mesela 2 gün sonrası 14 ve üzeri çıkmalı inşallah ta yükselir
Yok cnm içimi ferah tutuyorum, tevekkül ediyorum verende alanda rabb'im sonuçta, sabah verdim kanı Dr vermene gerek yok dün yaptırdıysan dedi birgün'de değişen pek bişey olmaz 2günde bir 2kat artması gerek sadece dedi, bende tamam işte bugün verirsem sonuç 1kat artmış olmazmı yani dedim, hani 10falan çıksa bile rahatlıycam dedim evet oşekilde artabilir dedi,ver ozaman kanı dedi:), zaten benim amacımda azcıkta olsa artış varsa demekki tutunmaya çalışıyor diycem, ama değer düşmüşse zaten yapıcak bişey yok,,, herşey Allah'tanşuan stres hiç yapmayın bu gün bile kan verseniz 10 üzeri çıkacaktır geç döllenme muhakkak
çıktı mı canm kan sonucunYok cnm içimi ferah tutuyorum, tevekkül ediyorum verende alanda rabb'im sonuçta, sabah verdim kanı Dr vermene gerek yok dün yaptırdıysan dedi birgün'de değişen pek bişey olmaz 2günde bir 2kat artması gerek sadece dedi, bende tamam işte bugün verirsem sonuç 1kat artmış olmazmı yani dedim, hani 10falan çıksa bile rahatlıycam dedim evet oşekilde artabilir dedi,ver ozaman kanı dedi:), zaten benim amacımda azcıkta olsa artış varsa demekki tutunmaya çalışıyor diycem, ama değer düşmüşse zaten yapıcak bişey yok,,, herşey Allah'tan
Yapmıştım cnm ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdımbu arada benim de gecikmenin 9.günü dün idrar testi negatifti çok ağrım var 9 gündür ama regl yok inşallah benimde olur kan vermedim illa idrarda çifti görmem lazım sen idrar testi yaptın mı hiç canm
Benimde göğüslerim daha yeni yeni ağrımaya başladı, önceki aylarda gebelik belirtilerinin hepsini yaşardım, göğüs ağrısı damarlanma, kasık batması, vs herşeyi, ama sonuç hep tam gününde adet oldum, bu ay hiç bir belirti yaşamadım, kasığımdaki ince iğne batması dışında,,yükselecek inşallah Allahın izniyle canm ben akşam erken test alıp yaptım tertemiz bir negatif çıktı benim ümidim yok regl olmayı beklicem çünkü göğüslerim karnım çok ağrıyor artık dayanamıyorum
Ayyy çok sevindim valla hayırlısı ile güzelce ilerlesin inşallahÇıktı çok şükür
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu doru anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım
Gittinmi cnm sebebi belli oldumu, senin adına üzüldüm, rabb'im en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, ben hep öyle dua ediyordumbeta 0.100 yani gebelik yok bende yarın sabah gidicem hormonlara bakılacak ümitlenmiştim birazcıkta olsa ama sağlık olsun inşallah sizin için mutluyum ❤
Merhaba canım benim de 10 da olmam gerekiyodu olmadi idrar negatif çıktı kan baktrmadim hala adet olmadım senin geldimi adet kana baktirdnmiseninle aynıyız canım bu ayki regl olmam gereken tarih 9 aralıktı hala adet olmadım idrarda negatif kan vermedim geç döllenme ise yükselebilir tabiki kan vermeyi tekrarlaman lazım mesela 2 gün sonrası 14 ve üzeri çıkmalı inşallah ta yükselir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?