• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 8gün gecikti, beta hcg 7.6 çıktı yükselirmi acaba:(

Alyam2021

💐💐💐
Kayıtlı Üye
13 Şubat 2018
714
573
103
Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen😣

seninle aynıyız canım bu ayki regl olmam gereken tarih 9 aralıktı hala adet olmadım idrarda negatif kan vermedim geç döllenme ise yükselebilir tabiki kan vermeyi tekrarlaman lazım mesela 2 gün sonrası 14 ve üzeri çıkmalı inşallah ta yükselir

seninle aynıyız canım bu ayki regl olmam gereken tarih 9 aralıktı hala adet olmadım idrarda negatif kan vermedim geç döllenme ise yükselebilir tabiki kan vermeyi tekrarlaman lazım mesela 2 gün sonrası 14 ve üzeri çıkmalı inşallah ta yükselir
Seninde hakkında hayırlısı olsun cnm kan ver bence,,,
Ben bugün sağlık ocağında bidaha yaptırmak istiyorum tahlil, hani biliyorum 2günde bir verilmesi lazım hani 2günde 2kat artıyorsa normaldir gelişim durumu, ama bu akşam 6buçuk gibi randevum var, 1hafta önce almıştım hani gecikme devam ederse giderim diye, bugünkü sonuç 10un üstünde çıkarsa içim dahada rahatlıycak,eğer düşmüşse zaten buda kimyasal demekki diycem, en azından kadın doğuma o sonuçlarla gitmiş olurum,hiç bir belirtim olmadı, oysaki önceki aylarda tüm belirtileri yaşardım,sadece kasığımdaki bıçak batması gittikçe artıyor, tek belirtim bu şimdilik,,
İlk 2çocuğumda belirti vs hiç bişey hatırlamıyorum, 10yıl oldu hatırlamamam normal tabi😃oyüzden sanki ilkmiş gibi meraklı ve heycanlıyım şuan🤗hayırlısıysa olsun rabbim🙏

şuan stres hiç yapmayın bu gün bile kan verseniz 10 üzeri çıkacaktır geç döllenme muhakkak
Yok cnm içimi ferah tutuyorum, tevekkül ediyorum verende alanda rabb'im sonuçta, sabah verdim kanı Dr vermene gerek yok dün yaptırdıysan dedi birgün'de değişen pek bişey olmaz 2günde bir 2kat artması gerek sadece dedi, bende tamam işte bugün verirsem sonuç 1kat artmış olmazmı yani dedim, hani 10falan çıksa bile rahatlıycam dedim evet oşekilde artabilir dedi,ver ozaman kanı dedi:), zaten benim amacımda azcıkta olsa artış varsa demekki tutunmaya çalışıyor diycem, ama değer düşmüşse zaten yapıcak bişey yok,,, herşey Allah'tan 🙏

Yok cnm içimi ferah tutuyorum, tevekkül ediyorum verende alanda rabb'im sonuçta, sabah verdim kanı Dr vermene gerek yok dün yaptırdıysan dedi birgün'de değişen pek bişey olmaz 2günde bir 2kat artması gerek sadece dedi, bende tamam işte bugün verirsem sonuç 1kat artmış olmazmı yani dedim, hani 10falan çıksa bile rahatlıycam dedim evet oşekilde artabilir dedi,ver ozaman kanı dedi:), zaten benim amacımda azcıkta olsa artış varsa demekki tutunmaya çalışıyor diycem, ama değer düşmüşse zaten yapıcak bişey yok,,, herşey Allah'tan 🙏
çıktı mı canm kan sonucun

bu arada benim de gecikmenin 9.günü dün idrar testi negatifti çok ağrım var 9 gündür ama regl yok inşallah benimde olur kan vermedim illa idrarda çifti görmem lazım sen idrar testi yaptın mı hiç canm

Çıktı çok şükür🙏
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu doru anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım🤦

bu arada benim de gecikmenin 9.günü dün idrar testi negatifti çok ağrım var 9 gündür ama regl yok inşallah benimde olur kan vermedim illa idrarda çifti görmem lazım sen idrar testi yaptın mı hiç canm
Yapmıştım cnm ilk verdiğim kan günü,0.4sonuç olan günün sabahıydı, yani 12sinde 4. gecikme günü ama saatler sonra hayalet çizgi çıkmıştı önemsemedim tabi, sonra bidaha yaptım 7.gecikme günü ama saatler sonra bile bembeyazdı bişey yoktu, tabi onu öğlen yapmıştım 3saatlik zorla tuttuğum idrarımla, belkide ondan çıkmadı, sonraki gün tahlilde 7.6çıktı işte,, bigün sonrada yani bugün 12.7 ,ben bigünde 10 falan olur diyodum sonucu görünce şaşırdım🤗dr'u dinlemiycem ,eşimle konuştum pazar gününe kadar bekleyip acilde vericez, baya yükselmiş olur inşallah🤗

yükselecek inşallah Allahın izniyle canm ben akşam erken test alıp yaptım tertemiz bir negatif çıktı benim ümidim yok regl olmayı beklicem çünkü göğüslerim karnım çok ağrıyor artık dayanamıyorum

yükselecek inşallah Allahın izniyle canm ben akşam erken test alıp yaptım tertemiz bir negatif çıktı benim ümidim yok regl olmayı beklicem çünkü göğüslerim karnım çok ağrıyor artık dayanamıyorum
Benimde göğüslerim daha yeni yeni ağrımaya başladı, önceki aylarda gebelik belirtilerinin hepsini yaşardım, göğüs ağrısı damarlanma, kasık batması, vs herşeyi, ama sonuç hep tam gününde adet oldum, bu ay hiç bir belirti yaşamadım, kasığımdaki ince iğne batması dışında,,

Bu arada testi sabah yapsaydın keşke güniçindekiler pek sağlıklı sonuç vermiyor, ve sana tavsiyem sabah erkenden uyanınca ateşini ölç dil altından veya vajinadan, benim herayki adet ateşim 36.1di bikaç aydır bu yöntemi deniyorum, bu ay ateşim hiç düşmedi hamile olduğumu hissettim bu yüzden, adet günümde 36.7di derecem... Normalde 36.1i gördüğüm gün adet olucamı anlıyordum ve güniçinde şak diye adetim gelirdi hiç şaşmazdı, bu yöntem gerçekten doğru yani,,, sen sabah hiç kıpırdamadan direk ateşini ölç bakalım kaç çıkıcak, inşallah yüksektir 🙏

Çıktı çok şükür🙏
12.7 çıkmış,,dr'ada gittim, evet hamilesin ama şimdi çok erken kese görünmez 15gün sonra tekrar gel dedi,, bidaha kan tahlili yaptırayımmı dedim gerek yok dedi 15gün sonra gel dedi, anlamadım 2günde bir artış varmı diye bakılır benim bildiğim ama bu doru anlamadım sevmedim bidaha buna gitmiycem, başka Dr bulmam lazım🤦
Ayyy çok sevindim valla hayırlısı ile güzelce ilerlesin inşallah :KK200: :KK200:

sabah ateşim yüksek çıktı bu gün 10 gün ve sadece akıntı geliyor regl gelmedi bi türlü acile gidicem bu gün sanırım çünkü korkmaya başladım

beta 0.100 yani gebelik yok bende yarın sabah gidicem hormonlara bakılacak ümitlenmiştim birazcıkta olsa ama sağlık olsun inşallah sizin için mutluyum ❤

beta 0.100 yani gebelik yok bende yarın sabah gidicem hormonlara bakılacak ümitlenmiştim birazcıkta olsa ama sağlık olsun inşallah sizin için mutluyum ❤
Gittinmi cnm sebebi belli oldumu, senin adına üzüldüm, rabb'im en hayırlı zamanda nasip etsin inşallah, ben hep öyle dua ediyordum🙏

Çok şükür değerim artmış🤰
pazarı yani yarını bekleyemedim gece gittik,sonuç çıkmış,, sonkini 18aralıkta yaptırmıştım( 12.7 ) 21aralık (107.9)😍
Artış iyimi sizce🙏
17aralık....,7.6
18aralık....,12.7
21aralık....,107.9
Screenshot_20191222-022106~2.jpeg

Merhaba canım benim de 10 da olmam gerekiyodu olmadi idrar negatif çıktı kan baktrmadim hala adet olmadım senin geldimi adet kana baktirdnmi

Back