Adetim 8gün gecikti beta hcg 7.6 çıktı yükselirmi acaba?

Alyam2021

💐💐💐
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
573
Puanlar
103
Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen😣

Önemli olan yüksek çıkması değil 5in üstünde çıkması. Geç döllenmiştir değere takılmayın önemli olan yükselmesi düşük dediğiniz değer iki güne fırlar zaten inşallah 🙏😘

Önemli olan yüksek çıkması değil 5in üstünde çıkması. Geç döllenmiştir değere takılmayın önemli olan yükselmesi düşük dediğiniz değer iki güne fırlar zaten inşallah 🙏😘
İnşallah cnm güzel hissiyat verdin içimi rahatlattın, yarın sağlık ocağında bidaha yaptırmak istiyorum tahlil, hani biliyorum 2günde bir verilmesi lazım hani 2günde 2kat artıyorsa normaldir gelişim durumu, ama yarın akşam 6buçuk gibi randevum var, 1hafta önce almıştım hani gecikme devam ederse giderim diye, yarınki sonuç 10un üstünde çıkarsa içim dahada rahatlıycak,eğer düşmüşse zaten buda kimyasal demekki diycem, en azından kadın doğuma o sonuçlarla gitmiş olurum,hiç bir belirtim olmadı, oysaki önceki aylarda tüm belirtileri yaşardım,sadece kasığımdaki bıçak batması gittikçe artıyor, tek belirtim bu şimdilik,,
İlk 2çocuğumda belirti vs hiç bişey hatırlamıyorum, 10yıl oldu hatırlamamam normal tabi😃oyüzden sanki ilkmiş gibi meraklı ve heycanlıyım şuan🤗hayırlısıysa olsun rabbim🙏

Kan ve aşırı ağrı sancı yoksa içini ferah tut 😘 vücut iyi olmayan şeyi içinde bir dakika bile tutmuyor zaten

Sat 14kasım,,,döngüm 25,,bat 9uydu ,Adetim 8gün gecikti 3gün geçince 12sinde yani kan tahlili yaptırmıştım, 0.4 çıkmıştı, bugün yaptırdım 7.6 çıkmış,,,mayıstan beri 3.cü bebeği deniyorduk, haziranda yani ilk denediğimiz ay kimyasal yaşadım, ama adetten 4gün önce 5.4le öğrenip ertesi gün 0 değer çıkmasıyla ve 2gün sonra tam günümde adet olmamla kimyasal olduğu anlaşılmıştı,, bu ay sallamıştım aslında, çünkü drun verdiği yumurta güçlendiriciyi kullanırken (adet düzenleme hapı olan, ama benim adetlerim hiç şaşmazdı oyüzden Dr yumurta güçlendirici etkisi nedeniyle verdim sana onu demişti)kullandım ama ara kanama yaşadım ilk kez hayatımda, geçen ay adetim 2gün sürdü 4günde biterdi normalde, sonra 1hafta geçince kahverengi çamur gibi lekelenme yaşadım 4gün,4.cü gün kesildi ogün ilişki oldu,yumurtlama günümü gösteriyodu takvim, ama son ilişkim 7 ve 8aralıktı,bat'tan 1ve 2gün önce yani, 2defamı yumurtladım acaba, ve geç döllenmeden şüpheleniyorum değerim artarmı sizce varmı bukadar gecikmeyle bu değeri görüp sonradan yükselen😣
Geç döllenme olmuş olabilir içinizi ferah tutun yarında olumlu sonuçlar alırsınız inşallah haberdar edin😊

Kan ve aşırı ağrı sancı yoksa içini ferah tut 😘 vücut iyi olmayan şeyi içinde bir dakika bile tutmuyor zaten
Aynen öyle cnm,sağlıksızda tutmuyor,
Hayır öyle feci bi ağrım falan yok,adetgünümden beridir ara ara beyazsarımsı akıntım geliyor uzayan kıvamda
Zaten bu akıntıyı görünce ve adetim gecikşmce direk aklıma bu sefer oldu sanırım demiştim, malum bu akıntılar bazen erken gebelik beliritisi oluyor😊
Geç döllenme olmuş olabilir içinizi ferah tutun yarında olumlu sonuçlar alırsınız inşallah haberdar edin😊
inşallah🤗🙏iyi veya kötü elbette haber vericem cnm☺

istanbullugelin16 istanbullugelin16 Cnm altta verdiğim linkte burdaki konum var başta hemen cvb gelmedi diye 2yere açmıştım, orda yazdım arkadaşa cevabı bidaha burayada yazmıyım ordan okursan sevinirim 😍ama sonuç güzel

Back