Herkese merhabalar:
Arkadaşlar ben geçen yıl evlendim ve evlendiğimde ilk 1 yıl çocuk düşünmediğimiz için doğum konturol hapı kullandım.
Sonra hapı haziran ayında bıraktım ve eylül ayında çocuk içindenemelere başladık.
Fakat son 3 aydır bende bi sorun oluştu
evlenmeden önce adetim hep 3 gün öncesi geliyordu tabi hap kullanırkende öyle fakat son 3 aydır adetim 8 9 gün önce geliyor ve ilk geldiği gün 1 damla sonra 3 4 gün daha hergün birer damla geliyor 4 gün sonrası normal gelmeye başlıyor.
Fakat ben artık korkmaya başladım araştırma yaptığımdada hep adet gecikmesiyle ilgili yazılar buluyorum
aranızda benimle aynı sorunu yaşıyan varmı yada benzer sorunları?
Lütfen bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yazarsa çok sevinicem.
Gerçi bu hafta sonu doktora gidecem ama kafam çok karışık..
bnde 3 ayıma gırdım adet olmadım hala bnde antıdepresan kullanıodum ağır ondandır dıye düşünuyorum buyuk ıhtımalle senınkıde ılaçlardandır ne kadar işe yarasada ilaç iyi dğil aslında çok takıldıysan doktora gıt bnde buyuk bı sorun olmasın en azından ıcın rahatlar :)
merhabalar tekrar fakat ben ilaç kullanmamıştımki benimki gecikmiyor 8 gün erken geliyor ve baştada yazdığım gibi ilk 4 5gün damla damla şeklinde sonrasında normale dönüyor
doktora gittim bana dıphaston verdi içtim yine bundan 4gün önce damlalarım başladı bakalım ne olacak..
kızlar sanıyorum benimle aynı sorunu yaşayan kimse yok çünkü hem konumuz..
çok geride kalmış hemde hiç birşey yazılmamış..
ama ben yinede konuyu biraz öne çekmeye çalışıyorum belki gözünden kaçan arkadaşlarımız vardır ve onlarda benimle aynı sorunu yaşıyolardır diye..
mesela son olarak martın 1inde damlalarım başladı ve ogünden beri inanılmaz karın ağrısı yaşıyorum ama sanıyorum normal olraak yarın gelmeye başlıyacak ve bu durum benim inanılmaz canımı sıkıyo..
doktorla görüştüğümde hiç bvi sorun olmadığını söylüyo fakat benim tedirginliğim gözden kaçan birşeyler olmasın diye..
merhaba seninle aynı sorunları 2-3 aydır bende yaşıyorum doktora gittim bi sorun yok dedi benim 21 aylık bebeğim var emziriyorum muhtemelen ondandır dedi ama bu durum benim günlük yaşantımı çok etkiliyor adetimin süreside uzadı bikaç gün öncesi gelen kanamada iyice uzatıyor sen nsl oldun düzelme var mı?
merhaba seninle aynı sorunları 2-3 aydır bende yaşıyorum doktora gittim bi sorun yok dedi benim 21 aylık bebeğim var emziriyorum muhtemelen ondandır dedi ama bu durum benim günlük yaşantımı çok etkiliyor adetimin süreside uzadı bikaç gün öncesi gelen kanamada iyice uzatıyor sen nsl oldun düzelme var mı?
merhaba:
haklısın insan gerçekten çok sinir oluyo..
ben hamile kaldım öyle olurken biliyomusun gerçi ben zaten istiyodum ama nerdeyse buyüzden hamile kaldığımı
anlayamayacaktım..
çünkü yine önce damla damla kanamam oldu ve çok şidetli bel ağrım sonra gelme yince test yaptık ve sonuç pozitif çıktı..
merhaba:
haklısın insan gerçekten çok sinir oluyo..
ben hamile kaldım öyle olurken biliyomusun gerçi ben zaten istiyodum ama nerdeyse buyüzden hamile kaldığımı
anlayamayacaktım..
çünkü yine önce damla damla kanamam oldu ve çok şidetli bel ağrım sonra gelme yince test yaptık ve sonuç pozitif çıktı..
merhaba
tebrik ederim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... bizde 5 aydır bebiş istiyoruz benimde 2 aydır adetim 3-4 gün önce geliyor...
doktora gittim herşey normal dedi... bazılarıda vucut kendini gebeliğe hazırlıyor o yuzden adet düzeni değişiyor diyor ama bilemiyorum... sende nasıl oldu durum?
merhaba
tebrik ederim bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah... bizde 5 aydır bebiş istiyoruz benimde 2 aydır adetim 3-4 gün önce geliyor...
doktora gittim herşey normal dedi... bazılarıda vucut kendini gebeliğe hazırlıyor o yuzden adet düzeni değişiyor diyor ama bilemiyorum... sende nasıl oldu durum?
aynen banada aynını söylediler ve ben gerçektende 4 ay sonunda hamile kaldım umarım aynısı sendede olur canım..
benim hep düzenli olan adetim şaşırtı beni ve önce geliyodu 4 5 gün damla damla gelip sonradan normale dönüyodu.
oyüzden hamile olduğumu bile geç anladım diye bilirim sana..
normale dönmeyince yani.
inşallah sende en kısa zamanda alırsın o güzel haberi..
aynen banada aynını söylediler ve ben gerçektende 4 ay sonunda hamile kaldım umarım aynısı sendede olur canım..
benim hep düzenli olan adetim şaşırtı beni ve önce geliyodu 4 5 gün damla damla gelip sonradan normale dönüyodu.
oyüzden hamile olduğumu bile geç anladım diye bilirim sana..
normale dönmeyince yani.
inşallah sende en kısa zamanda alırsın o güzel haberi..