merhaba arkadaşlar . Yumurtlama günümü dikkate alarak eşimle birlikte olduk . Ve şuan adetim 8 gün gecikiyor . Gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 gün sonra tekrardan yaptım yine negatif . Benim gibi olan var mı geç döllenme durumu olabilir mi ?
merhaba arkadaşlar . Yumurtlama günümü dikkate alarak eşimle birlikte olduk . Ve şuan adetim 8 gün gecikiyor . Gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 gün sonra tekrardan yaptım yine negatif . Benim gibi olan var mı geç döllenme durumu olabilir mi ?
Eğer geç yumurtlama olduysa hamileysen kana hemen yansımamış olabilir ama her ihtimale hazırlıklı ol bence çünkü sonradan üzülmesi daha zor oluyor adetler bazen başka nedenlerdende gecikebiliyor ama bugüne kadar adetlerin hiç şaşmadıysa hamilelikten kaynaklanabilir. Hayırlısı olur inşaallah
Insalah cnm sende bende isteyen herkese versin allahim ... adet günü idrar testi yaptim ben net negatif gecikince 5. günde yaptim hic gecikmezdim yine negatif kan testi yaptiramiyorum doktoru aradim bikac gün bekle dedi 10 güne kadar normal sayiliyomus ama hayir hic normal degil bu