• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 8 gün gecikti gebelik testi negatif

Snass

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Şubat 2019
5
1
1
29
merhaba arkadaşlar . Yumurtlama günümü dikkate alarak eşimle birlikte olduk . Ve şuan adetim 8 gün gecikiyor . Gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 gün sonra tekrardan yaptım yine negatif . Benim gibi olan var mı geç döllenme durumu olabilir mi ?

Kan testi yaptırabilirsiniz bide aldıliginiz test normal mi erken gebelik testimi erken gebelikse geç döllenmede olsa fark ediliyor

Kan testi yaptırabilirsiniz bide aldıliginiz test normal mi erken gebelik testimi erken gebelikse geç döllenmede olsa fark ediliyor

Normal gebelik testiydi . Yarın kan testi yaptıracağım inşallah hamileyimdir teşekkür ederim cevabınız için

merhaba arkadaşlar . Yumurtlama günümü dikkate alarak eşimle birlikte olduk . Ve şuan adetim 8 gün gecikiyor . Gebelik testi yaptım negatif çıktı 4 gün sonra tekrardan yaptım yine negatif . Benim gibi olan var mı geç döllenme durumu olabilir mi ?
Merhaba bende seninle ayni durumdayim 5 gün gecti benimde iki test yaptim negatif kafamda deli sorular:işsiz:

Kan testi de baktır canım.. Yine negatifse kadın doğuma git belki geciktin söktürücü verir belki de hamilesindir :KK15:

Merhaba bende seninle ayni durumdayim 5 gün gecti benimde iki test yaptim negatif kafamda deli sorular:işsiz:

Arkadaşım inşallah hamilesindir . Bugün yaptıramadım yarın yaptıracağım sonuçlar cumaya çıkıyor haberi yazarım buradan sen test yaptın mı

Eğer geç yumurtlama olduysa hamileysen kana hemen yansımamış olabilir ama her ihtimale hazırlıklı ol bence çünkü sonradan üzülmesi daha zor oluyor adetler bazen başka nedenlerdende gecikebiliyor ama bugüne kadar adetlerin hiç şaşmadıysa hamilelikten kaynaklanabilir. Hayırlısı olur inşaallah

Arkadaşım inşallah hamilesindir . Bugün yaptıramadım yarın yaptıracağım sonuçlar cumaya çıkıyor haberi yazarım buradan sen test yaptın mı
Insalah cnm sende bende isteyen herkese versin allahim ... adet günü idrar testi yaptim ben net negatif gecikince 5. günde yaptim hic gecikmezdim yine negatif kan testi yaptiramiyorum doktoru aradim bikac gün bekle dedi 10 güne kadar normal sayiliyomus ama hayir hic normal degil bu:duduk:

Kan testi negatif çıktı ama hala adet olmadım

Back