Eşiniz iki ay önce gittiyse ve siz geçen ay adet olmuşsanız hamile olma ihtimaliniz olamaz kiMerhaba eşim 2 ay önce yurt dışına gitti çocuk istiyoruz geçen ay adet oldum süresini miktarını hatırlamıyorum tam fakat bu ay 8 gün gecikmem var normalde günü gününe adet olurum kasık ağrılarım var ilk kez böyle kasık ağrısı yaşıyorum sol kasığımda damar arıyor gibi ağrı giriyor acaba hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan var mı
Bende öyle düşünüyorum ama herkes olabilirsin diyor üstüne görme felan olabilir dediler bu durumu yaşayan varmı diye merak ettim açıkcasıEşiniz iki ay önce gittiyse ve siz geçen ay adet olmuşsanız hamile olma ihtimaliniz olamaz ki
İki ay önce detaylı muayene oldum bir sıkıntı yok dediler sadece haşimato hastalığım varKatiliyorum esiniz gittiyse zaten hamile kalma ihtimaliniz yok bir saglik kontrolu gerektiginin habercisi olabilir bu kadin doguma muayene olmanizi oneririm.
Zaten olsaydi cikardi o zaman cok yeni test.. gecen ay arkadasim agri sebebiyle gitti kist cikti mesela.. valla bende burda okudugum kadariyla bazilari adet olup hamile cikiyormusİki ay önce detaylı muayene oldum bir sıkıntı yok dediler sadece haşimato hastalığım var
Zaten olsaydi cikardi o zaman cok yeni test.. gecen ay arkadasim agri sebebiyle gitti kist cikti mesela.. valla bende burda okudugum kadariyla bazilari adet olup hamile cikiyormusoyleside var yani dusuk ihtimal de olsa
Eşiniz iki ay önce gittiyse ve siz geçen ay adet olmuşsanız hamile olma ihtimaliniz olamaz kiMerhaba eşim 2 ay önce yurt dışına gitti çocuk istiyoruz geçen ay adet oldum süresini miktarını hatırlamıyorum tam fakat bu ay 8 gün gecikmem var normalde günü gününe adet olurum kasık ağrılarım var ilk kez böyle kasık ağrısı yaşıyorum sol kasığımda damar arıyor gibi ağrı giriyor acaba hamile olabilirmiyim bu durumu yaşayan var mı
gebelik testi yada kan verme ihtimalin var mı canım kafan netleşir en azındanBende öyle düşünüyorum ama herkes olabilirsin diyor üstüne görme felan olabilir dediler bu durumu yaşayan varmı diye merak ettim açıkcası
Testin markası neydiİki üç ay önce normal kontrole gittim herşey iyi dediler . İki aydır eşim yok geçen ay adet oldum ama bu sefer 8 gün gecikti bazıları ramazandan diyor bazıları hamilelik olabilir diyor test yaptım evden çıktım bekleyemedim 4 saat sonra geldim baktım pozitif ama çok süre geçmiş yanlışdır diye düşünüyorum pazartesiye kadar bekleyip olmazsam hastaneye gidecem
Bene tıme markasıTestin markası neydi
Bebe time markasıTestin markası neydi
Belkide vardır canım kan verince doğru sonuç çıkarBene tıme markası
Ya inşallah sağol canım dua edelim birbirimizeBelkide vardır canım kan verince doğru sonuç çıkarbu arada inşaAllah eşinde en kısa zamanda gelir
İnşaAllah canımYa inşallah sağol canım dua edelim birbirimize
Canim 5 dakikadan sonra bakmayin diyor drlar gecersiz oluyormus. En temizi kan testi olman tabikiİki üç ay önce normal kontrole gittim herşey iyi dediler . İki aydır eşim yok geçen ay adet oldum ama bu sefer 8 gün gecikti bazıları ramazandan diyor bazıları hamilelik olabilir diyor test yaptım evden çıktım bekleyemedim 4 saat sonra geldim baktım pozitif ama çok süre geçmiş yanlışdır diye düşünüyorum pazartesiye kadar bekleyip olmazsam hastaneye gidecem
İnşaAllah canımBende senin gibiyim 8 gün gecikme var pazartesi tekrar kan vereceğim
Allah en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin isteyen herkese bizedeİnşaAllah canımBende senin gibiyim 8 gün gecikme var pazartesi tekrar kan vereceğim
Aynen bencede pazartesi kadar olmazsam gidip kan vericem artıkCanim 5 dakikadan sonra bakmayin diyor drlar gecersiz oluyormus. En temizi kan testi olman tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?