• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 7 gün gecikti

123hasret

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2018
529
147
103
31
adetim 7 gün gecikti idrar testi yaptım negatif 10 gün önce kahverengi pembe lekelenmem oldu 2 gün sadece ama hala idrarda negatif çıkıyor bişi var mıdır yoksa başka sıkıntı mı var başına gelen oldu mu ara ara kasığımda batma oluyor ara sıra belim ağrıyor

Benimde 10 gün geçti belim ağrıyor göğüslerin de hassastık var başka birşeyim yok bende test yaptım negatif çıktı yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum

Bende normalde subat 17 olmam gerekiyordu ama olmadım bugun tam 4 gun gecikmem oldu. Evde idrar testi yaptim iki kez negatif cikti kanda da negatif cikicaktir ama gecikmemin sebebini anlayamadim. Hic bir adet belirtisi yok iki hafta once gogus hassasiyeti kasık batmam oluyordu ama suanda o da hic yok.

Bende normalde subat 17 olmam gerekiyordu ama olmadım bugun tam 4 gun gecikmem oldu. Evde idrar testi yaptim iki kez negatif cikti kanda da negatif cikicaktir ama gecikmemin sebebini anlayamadim. Hic bir adet belirtisi yok iki hafta once gogus hassasiyeti kasık batmam oluyordu ama suanda o da hic yok.

Ayrica kizlar sanki adetliymisim gibi kasigim sis gibi ve goguslerimde dolgunluk hissediyorum

Hanımlar bende bugün kan tahlili verdim yarın sonuçlanacakmış birde doktor rahmin ters dönmüş dedi nedemek istedi anlamadım

Back