Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende yarın kan testi vericemBenimde 10 gün geçti belim ağrıyor göğüslerin de hassastık var başka birşeyim yok bende test yaptım negatif çıktı yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
Naptınız kan tahlili verdiniz miBenimde 10 gün geçti belim ağrıyor göğüslerin de hassastık var başka birşeyim yok bende test yaptım negatif çıktı yarın sağlık ocağına gitmeyi düşünüyorum
Kan tahlili yaptınız miNaptınız kan tahlili verdiniz mi
Bende şimdi verdim sonuç beklyrum 8. Günüm bugün gecikmeminKan tahlili yaptınız mi
Bugün vermek için sağlık ocağına gittim damarımı bulamadılar doktorumda geç döllenme de olmuş olabilir kadın Doğuma git dedi bende haftaya randevu aldımNaptınız kan tahlili verdiniz mi
Umut vermek istemem ama geç döllenme olabilir allah gönlünüzdekini versin insallah ne zaman çıkar sonuçBende şimdi verdim sonuç beklyrum 8. Günüm bugün gecikmemin
Hadi ya bende merakla beklyrm sonucu birazdan çıkar ama kesin yok yaBugün vermek için sağlık ocağına gittim damarımı bulamadılar doktorumda geç döllenme de olmuş olabilir kadın Doğuma git dedi bende haftaya randevu aldım
İnşallah ama pek ümidim yokUmut vermek istemem ama geç döllenme olabilir allah gönlünüzdekini versin insallah ne zaman çıkar sonuç
Bende normalde subat 17 olmam gerekiyordu ama olmadım bugun tam 4 gun gecikmem oldu. Evde idrar testi yaptim iki kez negatif cikti kanda da negatif cikicaktir ama gecikmemin sebebini anlayamadim. Hic bir adet belirtisi yok iki hafta once gogus hassasiyeti kasık batmam oluyordu ama suanda o da hic yok.