Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde ilk testim böyle çıkmıştı 1 gün sonra yine test yaptım ilk 2 dakika da koyu kırmızı oldu inşallah senin bebeginde seninledirHanimlar adetim 7 gun gecikti fakat ben 3 gun test yaptim bu şekilde cikti var mi yokmu ya cok istiyorum tekrar anne olmak ve bu test ilk 10 dk pembeydi bu sekilde oldu
Kan testi vermeye korkuyorum açıkçası insallah ya benimledir ruyamda da bugun bebek gordum yarin sabah yapicam bakalim ne cikacakBenimde ilk testim böyle çıkmıştı 1 gün sonra yine test yaptım ilk 2 dakika da koyu kırmızı oldu inşallah senin bebeginde seninledir
Bide normal cekeyim istersen bi dakkaNeden efekt yaptınız kuruma mı değil mi anlaşılmıyor.
İnşallahKan testi vermeye korkuyorum açıkçası insallah ya benimledir ruyamda da bugun bebek gordum yarin sabah yapicam bakalim ne cikacak
Bu sekilde canim ya sence ne bi bakar misinNeden efekt yaptınız kuruma mı değil mi anlaşılmıyor.
Belli demi emin olamiyorum cok ta heyecanliyim vallaEfektsiz halinde de çizgi belliyse bir kan ver
Pozitif gibi duruyor yine de kaset test de yapın derim. Ya da 7 gün gecikti demişsiniz kan verin beta epey yüksek çıkması lazım.Bu sekilde canim ya sence ne bi bakar misin
Belli canım git var bence darısı bana inşallahBelli demi emin olamiyorum cok ta heyecanliyim valla
İnsallah cano cok ama cok istiyoruz ikimizde soylemicem esime kesinlesmeden ama icim 8cime sığmıyorPozitif gibi duruyor yine de kaset test de yapın derim. Ya da 7 gün gecikti demişsiniz kan verin beta epey yüksek çıkması lazım.