• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

adetim 6 gün geçti hamile olabilir miyim?

bebiss16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2016
19
3
1
Arkadaşlar bu ay mide bulantım çoktu göğüs uçlarımda acı vardı. Ama kusmuyorum sadece mide bulantım var ara sıra. Adetim 6 gün geçti akıntım çok yoğundu 2 gündür akıntım olmuyor. Bugün bembeyaz su gibi geldi sizce hamile olabilir miyim ?

Adetin 6 gün gectiyse hayla test yapmak icin neyi bekliyorsun canım????
İlçede oturuyorum burda eczanede test yok ile gitmem gerekiyor. . Kendimi heyecanlandırmak istemiyorum aralık ayından beri bi heyecan oluyo sonra çok üzülüyorum. Sizce var mıdır ?

Adetin 6 gün gectiyse hayla test yapmak icin neyi bekliyorsun canım????
İlçede oturuyorum burda eczanede test yok ile gitmem gerekiyor. . Kendimi heyecanlandırmak istemiyorum aralık ayından beri bi heyecan oluyo sonra çok üzülüyorum. Sizce var mıdır ?

Hamile olma ihtimalin de var olmama ihtimalin de.
Bence pazartesiye kadar bekle, negatif çıkarsa üzülürsün. Hakkında hayırlısı olsun❤️

Merhaba hanımlar ben yeniyim ☺️ benim adetime 4 gün kala kan tahlili yaptırdım değer 12 çıktı acaba hamilemiyimdir

Bende cok istiyorum hsg cektirdim bu ay bakalim bu ay nasil olacak cok merak ediyorum ayin 18 aralik ta cektirdim eger varsa test yapsam cikarmi sonuc aranizda boyle olan varmi yardimci olurmusnuz burda yeniyim kizlar.

Back