- 4 Kasım 2019
- 1.549
- 1.060
- 133
- 29
Merhaba a
Merhaba lekelenme adetten kaç gün önce veya olduÇoook teşekkür ederimmm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba lekelenme adetten kaç gün önce veya olduÇoook teşekkür ederimmm
Sana yazdigimdan beri benimde adetim gecikti 6gun bana da dua et canim duan kabul olur bende kan vermeye korkuyorum yada test yapmaya kist var ondan gecikme yasayabilirim diye umut baglamak istemiyorum bu gece bana dua edebilirmisim adim gulistanİnşallah vardır çok istiyoruz yarın sabah kan tahlili vericem bakalım adet olmadım henüz adet günüm geçeli 8 gün olacak
Adet gecikmesini olmanız gereken günden sonraki günlerimi sayıyorsunuz benim kafam karışıyor çünkü ben martın 30 unda adet olmuştum bu ayda öyle olmam gerekiyordu hala adet olmadım göğüslerim günlerdir çok ağrıyor ve şiş başkada belirtim yok acaba hamile olabilirmiyim test alma imkanımda yok şuanİnşallah vardır çok istiyoruz yarın sabah kan tahlili vericem bakalım adet olmadım henüz adet günüm geçeli 8 gün olacak
Arada bir kasığıma kramp giriyor 10 saniye sürüp geçiyor tam diyorum ki adet oluyorum kesin yine olmuyorum 30 nisanda adet olmam gerekiyorduAdet gecikmesini olmanız gereken günden sonraki günlerimi sayıyorsunuz benim kafam karışıyor çünkü ben martın 30 unda adet olmuştum bu ayda öyle olmam gerekiyordu hala adet olmadım göğüslerim günlerdir çok ağrıyor ve şiş başkada belirtim yok acaba hamile olabilirmiyim test alma imkanımda yok şuan
Bende aynıyım adet tarihim 4 nisan falan olması gerekiyor ayın 3 den beri çok az kahverengi leke var hafif ağrılarım bende şimdi kesin oldum diyorum ama dayanamıcam akşam test alıp sabah yapıcamArada bir kasığıma kramp giriyor 10 saniye sürüp geçiyor tam diyorum ki adet oluyorum kesin yine olmuyorum 30 nisanda adet olmam gerekiyordu
Benim akıntı vs hiç bişe yok bir belirti göğüslerim şiş ve ağrıyorBende aynıyım adet tarihim 4 nisan falan olması gerekiyor ayın 3 den beri çok az kahverengi leke var hafif ağrılarım bende şimdi kesin oldum diyorum ama dayanamıcam akşam test alıp sabah yapıcam
Adet tarihin 7 gün geçtikten sonraMerhaba a
Merhaba lekelenme adetten kaç gün önce veya oldu
Adetiniz geçtimi pekiBenim akıntı vs hiç bişe yok bir belirti göğüslerim şiş ve ağrıyor
Aaa yaptınız mı ne çıktıBende aynıyım adet tarihim 4 nisan falan olması gerekiyor ayın 3 den beri çok az kahverengi leke var hafif ağrılarım bende şimdi kesin oldum diyorum ama dayanamıcam akşam test alıp sabah yapıcam
Evet olmam gereken tarihten itibaren sayıyorum kan verme imkanın yok mu git bir kan ver istersen canımAdet gecikmesini olmanız gereken günden sonraki günlerimi sayıyorsunuz benim kafam karışıyor çünkü ben martın 30 unda adet olmuştum bu ayda öyle olmam gerekiyordu hala adet olmadım göğüslerim günlerdir çok ağrıyor ve şiş başkada belirtim yok acaba hamile olabilirmiyim test alma imkanımda yok şuan
Geç gördüm mesajını canım tabi ederim inşallah hamilesindirSana yazdigimdan beri benimde adetim gecikti 6gun bana da dua et canim duan kabul olur bende kan vermeye korkuyorum yada test yapmaya kist var ondan gecikme yasayabilirim diye umut baglamak istemiyorum bu gece bana dua edebilirmisim adim gulistan
7 gün sonra canımMerhaba a
Merhaba lekelenme adetten kaç gün önce veya oldu
Yok malesef bayram sonunu bekliyorumEvet olmam gereken tarihten itibaren sayıyorum kan verme imkanın yok mu git bir kan ver istersen canım
Adetim bugün 11 gün oldu geçeliAdetiniz geçtimi peki