• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 6 gün gecikti hamilemiyim

617161

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2023
3
0
1
27
Merhaba arkadaşlar adetim 6 gün gecıktı nomalde hıc gecıkme yasamadım adetim 2 gun gecıtıgınde test yaptım negatif çıktı kan testi verdım 0.5 çıktı gecıkmenın 6.gunu yıne test yaptım hâlâ negatif adetımın gecıktıgı ilk 3 gün felan ara ara kasık ağrılarım oldu ve ardından bel ağrım basladı sızce gec dollenmemı benımle aynı durumu yasayıp hamile olan varmı acaba lütfen yardımcı olur musunuz

Mevsim geçişleri olabilir psikolojik olarak bilir stres olabilir yani gecikmenin bir sürü sebebi var. 3 4 gün daha bekleyin olmazsanız kadın doğuma gidin hep test yaparlar hem de hamilelik değilse ne olduğunu soylerler

Doğru söylüyosunuz öyle yapıyım hiç gecikmedigim için hamile olarak gördüm hep kendimi 😔

Merhaba arkadaşlar adetim 6 gün gecıktı nomalde hıc gecıkme yasamadım adetim 2 gun gecıtıgınde test yaptım negatif çıktı kan testi verdım 0.5 çıktı gecıkmenın 6.gunu yıne test yaptım hâlâ negatif adetımın gecıktıgı ilk 3 gün felan ara ara kasık ağrılarım oldu ve ardından bel ağrım basladı sızce gec dollenmemı benımle aynı durumu yasayıp hamile olan varmı acaba lütfen yardımcı olur musunuz
Ben gecikmenin 15. Günü gördüm pozitifi 6. Gün idrarda testi yaptık cikmadi doktorum duphaston verdi kullandım gecikmenin 15. Günü öğrendim ama dış gebelik deniliyor şuan bekliyorum igneyli düşürecek doktorum geç döllenme olabilir dicem yine de kendinizi fazla umutlandirmayin en iyisi bı kadın doğuma gidin

Ben gecikmenin 15. Günü gördüm pozitifi 6. Gün idrarda testi yaptık cikmadi doktorum duphaston verdi kullandım gecikmenin 15. Günü öğrendim ama dış gebelik deniliyor şuan bekliyorum igneyli düşürecek doktorum geç döllenme olabilir dicem yine de kendinizi fazla umutlandirmayin en iyisi bı kadın doğuma gidin
Çok geç ogrenende varmıs aynen bakalım bende bı kac gun daha bekleyip doktora gıderım ınsaAllah sızınde saglıklı bir gebelıgınız olur Allah ısteyen herkese nasip etsin ♥️

Back