• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 5 gün geçti

tugbis_5200

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2018
1.117
918
123
33
Merhabalar. Normalde 26-28 günde bir adet olurum.çok nadir 3 gün gecikir.4 gün geçince dr a gittim rahimde birşey yok ve ince dedi. Yinede gebelik testi yaptı negatif.adet söktürücü yazdı. Bugün 6.gün hala adet olmadım. Hiçbir adet belirtilerim de yok.hasta olamıyorum. Rahim inceymiş gebelik şansımda düşük. Benim gibi olupta hamile kalan var mı?

Merhabalar. Normalde 26-28 günde bir adet olurum.çok nadir 3 gün gecikir.4 gün geçince dr a gittim rahimde birşey yok ve ince dedi. Yinede gebelik testi yaptı negatif.adet söktürücü yazdı. Bugün 6.gün hala adet olmadım. Hiçbir adet belirtilerim de yok.hasta olamıyorum. Rahim inceymiş gebelik şansımda düşük. Benim gibi olupta hamile kalan var mı?
Söktürücü ilacı içtinizmi

Soğan suyu iç kalinlastiriyo

Allah bilir umutlandirmak istemem ama Allah verdikten sonra ister ince olsun ister kalin bes gun daha bekle test yap gitsin ❤️Insallah hamilesindir

Back
X