Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetim 5 gün geçti akıntım oluo cok gögüslerim dolgunlastı kasıklarımdada 5 gündür agrı var test yaptım bugun negatif cıktı acaba ne kdr güvenenilirim teste bu kadr gunum geçmezdi hiç benım
Test doğru olmayabilirmi yani
2 yıllık evliyim 7 ay önce karar verdik bebeğe fakat eşim yurt dışında çalıştığı için yumurtlama denk gelmiyodu.toplamda 3 kez adet sonrasında yumurtlama günlerine denk geldi.idrar testlerim hep negatif çıkıyodu ilk defa bu ay 2 gün üst üste idrar testi yaptığımda hayalet gibi de olsa 2 testtede çizgi var.adetime 3 -4 gün var hem çok istiyorum hemde umutlanmaktan korkuyorum artık bebek yok denmesi tokat gibi geliyo.belim çok şiddetli ağrıyo yatarken bile gazım var vede kasıklarda batma sizce hamile olabilir miyim![]()
Test doğru olmayabilirmi yani
Adetim 5 gün geçti akıntım oluo cok gögüslerim dolgunlastı kasıklarımdada 5 gündür agrı var test yaptım bugun negatif cıktı acaba ne kdr güvenenilirim teste bu kadr gunum geçmezdi hiç benım
bende adetimden iki gün önce test yaptırmıştım biri belirgin diğeri silik iki çizgi çıkmıştı. umarım istediğiniz gibidir