Adetim 5 gun geçti hamilemiyim

Kayrapo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2014
13
1
1
İstanbul
Adetim 5 gün geçti akıntım oluo cok gögüslerim dolgunlastı kasıklarımdada 5 gündür agrı var test yaptım bugun negatif cıktı acaba ne kdr güvenenilirim teste bu kadr gunum geçmezdi hiç benım

Adetim 5 gün geçti akıntım oluo cok gögüslerim dolgunlastı kasıklarımdada 5 gündür agrı var test yaptım bugun negatif cıktı acaba ne kdr güvenenilirim teste bu kadr gunum geçmezdi hiç benım

Kan testi yapın içiniz rahat etsin

evde baska test varsa yarn sabah tekrar test yapin.yine negatif cikip adetiniz gelmezse de persembe kan testine gidin..

2 yıllık evliyim 7 ay önce karar verdik bebeğe fakat eşim yurt dışında çalıştığı için yumurtlama denk gelmiyodu.toplamda 3 kez adet sonrasında yumurtlama günlerine denk geldi.idrar testlerim hep negatif çıkıyodu ilk defa bu ay 2 gün üst üste idrar testi yaptığımda hayalet gibi de olsa 2 testtede çizgi var.adetime 3 -4 gün var hem çok istiyorum hemde umutlanmaktan korkuyorum artık bebek yok denmesi tokat gibi geliyo.belim çok şiddetli ağrıyo yatarken bile gazım var vede kasıklarda batma sizce hamile olabilir miyim:emir_bebek:

2 yıllık evliyim 7 ay önce karar verdik bebeğe fakat eşim yurt dışında çalıştığı için yumurtlama denk gelmiyodu.toplamda 3 kez adet sonrasında yumurtlama günlerine denk geldi.idrar testlerim hep negatif çıkıyodu ilk defa bu ay 2 gün üst üste idrar testi yaptığımda hayalet gibi de olsa 2 testtede çizgi var.adetime 3 -4 gün var hem çok istiyorum hemde umutlanmaktan korkuyorum artık bebek yok denmesi tokat gibi geliyo.belim çok şiddetli ağrıyo yatarken bile gazım var vede kasıklarda batma sizce hamile olabilir miyim:emir_bebek:

bir daha dene testi ama silikte olsa ikinci çizgi çıkınca hamilelik oluyor bende öyle öğrendim daha gecikmede olmamış yeniyse ondan silik çıkar kan testi yaptır kesin çözüm pozitif olunca (silikte olsa) testler yanılmıyormuş

bir daha dene testi ama silikte olsa ikinci çizgi çıkınca hamilelik oluyor bende öyle öğrendim daha gecikmede olmamış yeniyse ondan silik çıkar kan testi yaptır kesin çözüm pozitif olunca (silikte olsa) testler yanılmıyormuş[/QUOTE]

tşk ederim birazda olsa rahatlattın.ben umutlanmaktan çok korkuyorum sonrası kötü oluyo çünkü çiziler ışıkta belli oluo inş vardır allah isteyen herkesi anne yapsın kimseyi bu duygudan mahrum etmesin:emir_bebek:

eczaneden alınan testler %99 doğru çıkıyor diye biliyorum ben, tabii en iyisi doktora gitmek, zaten gitmek zorundasın illaki

Test doğru olmayabilirmi yani

Benim düzenli olduğu halde om gün geçti test yaptırdım negatif çıktı bi umut kan tahlili yaptırdım ona da doktor negatif dediktwn bi gün sonra adet oldum :( tamamen psikolojik olarak ileri atıyorum adet tarihimi ama hamile olanlarda adet tarihi gelmeden bile idrar testinde çıkan çok kişi duydum yani tarih geçtikten sonra yanılma payı çok düşüktür ama inşallah gönlünüzce olur

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bende adetimden iki gün önce test yaptırmıştım biri belirgin diğeri silik iki çizgi çıkmıştı. umarım istediğiniz gibidir

bende adetimden iki gün önce test yaptırmıştım biri belirgin diğeri silik iki çizgi çıkmıştı. umarım istediğiniz gibidir

Cnm iki cizgi ciktiysa gebesin dikkat et kendine :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar benim adetim 4 gün gecikti.her zaman düzenli adet olurdum ilk defa gecikti hamilemiyim düşüncesi sardı. Mide yanması geceleri.mide bulantısı ara ara baş agrısı bel agrısı gögüslerimde hafif agrı var acaba hamilemiyim? Test yapmalımıyım?

Meraba arkadaslar ben bekarim sevgilimle iliskiye grdim ama icime bosalmadi vajinamin ustune ve gobegime bosalirdi ve hemen silerdim dikkatlice ama iliskiye grdktn 1 gn sonra gobegim sismeye basladi adetimde gecikti martin sonuna dgru olmstm adet mayisa girdik hala olmadim adet gecikmelerim arada oluyodu siskinligm fln iliskdn snra ama sicaklik basiyo ve asiri rahim agzinda iltihabimda var hamilemiyim acaba diyebcok korkuyorummm sizce bunlar hamilelik belirtilerimi :( :(

Back