Adetim 5 gün gecikti

laledevri97

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2024
4
0
27
Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti geçen ayda 3 güb gecikmişti ama olmuştum bu ay olmadım daha 2 yaşında oğlum var bebek istemiyorum 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala olmadım moralim çok bozuk benim gibi olan sonra adet olan varmı😔

Merhaba kızlar adetim 5 gün gecikti geçen ayda 3 güb gecikmişti ama olmuştum bu ay olmadım daha 2 yaşında oğlum var bebek istemiyorum 4.günde erken gebelik testi yaptım negatif çıktı ama hala olmadım moralim çok bozuk benim gibi olan sonra adet olan varmı😔
Yani kan verin isterseniz birde kadın doğuma gidip randevu alıp gecikmenin altında bir rahatsızlık olup olmadığını öğrenebilirsiniz

Daha bebek istemiyorsanız 2 aydır da aynı stresi yaşıyorsanız korunma yöntemlerinizi gözden mi geçirseniz? Test yapmadan bilemeyiz hamilelik var mı yok mu

Hafta içi olmazsam gidip vericem çok stres yapıyorum bu zamana kadar hiç böyle stres yoktu ama şuan çok kötü 😔

Daha bebek istemiyorsanız 2 aydır da aynı stresi yaşıyorsanız korunma yöntemlerinizi gözden mi geçirseniz? Test yapmadan bilemeyiz hamilelik var mı yok mu
Aslında eşim bana güven diyor geçen ayda öyle demişti kan vermiştim 0.01 çıktı değerim şu sıralar çok zorlanıyorum o yüzden istemedikçe strese giriyorum nasıl başa çıkılır bilmiyorumda

X