Aile Planlaması Adetim 5 gün gecikti

Aile Planması nedir ? Doğum kontrol yöntemleri, gebeliği sonlandırma, kürtaj konularının işlendiği bölüm.
5 gun gectiyse testte cikmasi lazimdi ama garanti olmasi icin kan verin

gec yumurtluyor olabilirsin yada gec dollenme olabilir korunmuyorsan bir kac gun sonra testi tekrarla 5 gun gecmis daha..sonrada cikabilir ama usenmezsen kan ver kesin sonuç olur

gec yumurtluyor olabilirsin yada gec dollenme olabilir korunmuyorsan bir kac gun sonra testi tekrarla 5 gun gecmis daha..sonrada cikabilir ama usenmezsen kan ver kesin sonuç olur
Teşekkür ederim evet geç dollenmede oluyormuş kan tahlili vericem inşallah olur

Canım aynı durumdayız tek fark benim adetim genelde düzensiz son iki aydır düzenliydi son adet tarihin ne benim 9 temmuz hala adet olmadım dün yaptım test negatif

Canım aynı durumdayız tek fark benim adetim genelde düzensiz son iki aydır düzenliydi son adet tarihin ne benim 9 temmuz hala adet olmadım dün yaptım test negatif
Valla canım benim hep duzenliydi günümü atlamazdim en stresli olduğum sürelerde bile gecikmiyordur benimde 7 siydi canım hala olmadim

Adetim 6 gun gecikmisti normal test yaptım negatif. Dedim en iyisi doktora gideyim adet sokturucu versin. Ama icime bi sey doğdu son kez gittim erken gebelik testinden aldim. Onda silik bir sekilde cift cizgiyi gördüm. Kosa kosa kan verdim 72ydi degerim. Yani gec dollenme olmus :))

Valla canım benim hep duzenliydi günümü atlamazdim en stresli olduğum sürelerde bile gecikmiyordur benimde 7 siydi canım hala olmadim
Bende hala olmadım canım bugün test yaptim ikinci cizgi var gbiydi yabi hayalet czgi gbi cok silikti yarin kan vermeye gideyim diyorum bi böyle beklemekle olmuyor sen bidaha test yaptin mi

Çok sevindim canım inşallah benimde öyledir sağ salim kucağınıza alirsiniz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…