Merhaba adetim 5 gün gecikti en son 16 haziranda oldum 2 temmuzda sürtünmeli ilişki yaşadık kocamla vajinal yüzeyine boşaldı içine değil. İlk defa adetim gecikti acaba 10 gün önce falan giriptim ilaç kullandım ve spora başladım baya hamlik oldu şüphelendiğim için test yaptım bugün negatif çıktı teste güven olurmu kızlar.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Adetim 5 gün gecikti yardım edin
- Konu Sahibi edus528
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebelik hamile miyim
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kocanla sürtünmeli ilişki mi yaşadın?Merhaba adetim 5 gün gecikti en son 16 haziranda oldum 2 temmuzda sürtünmeli ilişki yaşadık kocamla vajinal yüzeyine boşaldı içine değil. İlk defa adetim gecikti acaba 10 gün önce falan giriptim ilaç kullandım ve spora başladım baya hamlik oldu şüphelendiğim için test yaptım bugün negatif çıktı teste güven olurmu kızlar.
Sürtünmeli ilişkide hamile kalınma ihtimali çok çok düşük yani büyük ihtimal ilaçlar stres ve havalardan gelmemiştir
Ciddenmiii yaaa inşallah öyledir çok erken şuan hamileysem hayırlısiKocanla sürtünmeli ilişki mi yaşadın?
Sürtünmeli ilişkide hamile kalınma ihtimali çok çok düşük yani büyük ihtimal ilaçlar stres ve havalardan gelmemiştir
Bence değilsin ama yinede kafanda soru işareti kalıyorsa kan testi verebilirsinCiddenmiii yaaa inşallah öyledir çok erken şuan hamileysem hayırlısi
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
sürtüne sürtüne hamile kalacaklar aşkım burda. İnsan niye kocasıyla sürtünür kiKocanla sürtünmeli ilişki mi yaşadın?
Bilemedim ki canımsürtüne sürtüne hamile kalacaklar aşkım burda. İnsan niye kocasıyla sürtünür ki
Niye gülüyonuz kisürtüne sürtüne hamile kalacaklar aşkım burda. İnsan niye kocasıyla sürtünür ki
- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
kocayla sürtünülür müNiye gülüyonuz ki
Hamile kalmam demiNiye gülüyonuz ki
Hee çok eğlenceli hatta dhfggxgxgx off dalga geçmeyin yine test yaptım negatifkocayla sürtünülür mü
Kız sürtünerek hamile nasıl kalcan ya.Hamile kalmam demi
Hee çok eğlenceli hatta dhfggxgxgx off dalga geçmeyin yine test yaptım negatif
Tam anlamıyla bir ilişki olup içine boşalması lazım
Kız sürtünerek hamile nasıl kalcan ya.
Tam anlamıyla bir ilişki olup içine boşalması lazıilk
Bakarmisin bugün 8 gün oldu hâlâ olmadımKız sürtünerek hamile nasıl kalcan ya.
Tam anlamıyla bir ilişki olup içine boşalması lazım
Canım muhtemelen ilactandir çünkü bende de öyle oluyordu ama bide adetin düzenli midir normaldeMerhaba adetim 5 gün gecikti en son 16 haziranda oldum 2 temmuzda sürtünmeli ilişki yaşadık kocamla vajinal yüzeyine boşaldı içine değil. İlk defa adetim gecikti acaba 10 gün önce falan giriptim ilaç kullandım ve spora başladım baya hamlik oldu şüphelendiğim için test yaptım bugün negatif çıktı teste güven olurmu kızlar.
Evet normalde hiç geçilmezCanım muhtemelen ilactandir çünkü bende de öyle oluyordu ama bide adetin düzenli midir normalde
Bide 2 gün önce test yaptım negatif 2 kere yaptım hiç beligin cizgi yoktu sence ihtimal varmıdır sonuçta iliskiden 20 gün gectiCanım muhtemelen ilactandir çünkü bende de öyle oluyordu ama bide adetin düzenli midir normalde
Canım benim ben bilemem kafanda soru işareti varsa hastaneye git kan ver. Niye bu kadar stres oluyorsun kiBakarmisin bugün 8 gün oldu hâlâ olmadım