• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetim 5 gün gecikti yardım edin

edus528

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2023
27
3
1
Merhaba adetim 5 gün gecikti en son 16 haziranda oldum 2 temmuzda sürtünmeli ilişki yaşadık kocamla vajinal yüzeyine boşaldı içine değil. İlk defa adetim gecikti acaba 10 gün önce falan giriptim ilaç kullandım ve spora başladım baya hamlik oldu şüphelendiğim için test yaptım bugün negatif çıktı teste güven olurmu kızlar.

Merhaba adetim 5 gün gecikti en son 16 haziranda oldum 2 temmuzda sürtünmeli ilişki yaşadık kocamla vajinal yüzeyine boşaldı içine değil. İlk defa adetim gecikti acaba 10 gün önce falan giriptim ilaç kullandım ve spora başladım baya hamlik oldu şüphelendiğim için test yaptım bugün negatif çıktı teste güven olurmu kızlar.
Kocanla sürtünmeli ilişki mi yaşadın?
Sürtünmeli ilişkide hamile kalınma ihtimali çok çok düşük yani büyük ihtimal ilaçlar stres ve havalardan gelmemiştir

Kocanla sürtünmeli ilişki mi yaşadın?
Sürtünmeli ilişkide hamile kalınma ihtimali çok çok düşük yani büyük ihtimal ilaçlar stres ve havalardan gelmemiştir
Ciddenmiii yaaa inşallah öyledir çok erken şuan hamileysem hayırlısi

Canım muhtemelen ilactandir çünkü bende de öyle oluyordu ama bide adetin düzenli midir normalde

Kurban Bayramınim 3gunjnde gusül aldım o günden sonra hiç adet görmedim normlade 19 18 günde olurdum 6 gün geciktim hamile olabilir miyim

Back