Tek tavsiyem kafandan sil at , ben tedavi gordum bebek icin 3 ay olmadi catlama oluyodu ama yinede hamile kalmiyodum stres engelliyodu pcosta vardi bende yine o siralar tabi, sonra çok yorulduğumu farkettim hemen pes ettim çünkü her gun test yapiyodum artik delirdigimi düşündüm, her ay kan testi adet olunca aglamalar , tabi cevre baskisi falan birçok şey, sonra umudum kesildi, dedimki kendi kendime 'dua ettim duamin kabul olacağı zaman var ben kendimi yirtsamda cirpsamda o zamani belirleyen Allah'tır. 'Cok fazla istemkte iyi degil hayirlisini istemek en onemlisi, sonra sonra sakin kalmaya calistim adet olunca vardir allahin bı bildiği belki olacakti hayrsiz olacakti sinavim olacakti diye düşündüm, yine bir sure olmadi sakin kalmaya calissamda yine icimde umut bitmedi kendimi kandiriyodum kandrmak degilde ilk zaman larima gore sakin kalmaya calisiyodum diyim test yapmalarim devam ediyodu yine
sonra yine doktora gidip dedim tüp bebek aşılama nolursa olsun biseyler yapın doktorumn bana soyledigi bir senen dolmamış daha bir sene olmadan olmaz dedi bn ondan sonra bir saldim kafadan attim bir sene dolmasina bir ay var , doktorum bnm stres yaptigimi anlamis beni rahatlatmaya calsmis aslnda ,tam evlilik yildonumum geldi ,adetimde iki gün sonra, kendmi hazrliyorum asilamaya tup bebek tedavisine , Ve yildonumumden 2 gün sonra hamile oldugumu öğrendim
Biraz uzun oldu kusura bakma
sana tavsiyem kafandan at sakin ol olacağı varsa zaten olur alnında ne yaziyosa o , ben en cokda o stres yaptığım zamnlarima üzülüyorum boşuna girmişim o depresyonlara , gerceklestirmeyecegi şeylerin hayalini kurdurmazmis rabbim, ama tabiki tedbir elden takdir Allahtandir , siralayacagim şeyleri dikkate almani tavsiye ederim hormon tahlillerine baktır canım tiroid süt hormonlarin vs hepsine bi baktir, rahmine baktir kist vs varmı diye, doktor kontrolünde yumurtlamani takip et yada ovulasyon testleri ile kendinde takip edebilirsin , folik asit kullanmani tavsiye ederim doktorununun tavsiyesiyle kullan tabiki birsuru folik asit çeşidi var çünkü, doktorun sana uygun olani vericektir, daha sonrasinda adetlerin duzensiz oldugunu soyledin illaki bir dongun vardir ben 45 günde bir oluyorum mesela
havuc fazla fazla tüket yumurtanin çatlamasına yardimci olur, ve 41 kere meryem suresini suya okuyup icmelisin faydasini goren cok fazla insan var , iliskiden once uc kere İhlas suresini tavsiye ederim ve iliskiden sonra beline yastık koy yarim saat bekle , Umarim tez zamnda hayrli haberler verirsin bize ,rabbim sana hayrli saglikli evlat nasip etsiya