Çok emin olamadım çizgiden. Ama silikte olabilir tabi geç yumurtlamışsındır belki. Bi de başka markayla dene ya da kan ver. Hiç sevmiyorum bu markayı. Çok kişiyi yanılttı.5 gün gecikmesine rağmen bu kadar silik çıkması normal mi
Yarın sabah erken gebelik testiyle yapıcamSabah ilk idrarinizla mi yaptınız testi? Eğer adetleriniz duzensizse olabilir. Benim on gün geçtikten sonra HCG 63tu. Geç döllenme olmuş yani. İnşallah sizin de oyledir. Yarın sabah bir daha deneyin testi.
Yok sıkışmadan yapmştm hatta 32 günde oluyorum 5 gün gecikti hiç böyle olmamıştımSabah ilk idrarinizla mi yaptınız testi? Eğer adetleriniz duzensizse olabilir. Benim on gün geçtikten sonra HCG 63tu. Geç döllenme olmuş yani. İnşallah sizin de oyledir. Yarın sabah bir daha deneyin testi.
Aynn yarın ilk idrarımla yapıcamÇok emin olamadım çizgiden. Ama silikte olabilir tabi geç yumurtlamışsındır belki. Bi de başka markayla dene ya da kan ver. Hiç sevmiyorum bu markayı. Çok kişiyi yanılttı.
Bu Al-bi çok saçma salak bi marka yaa. Hep yanıltıyor. Bugün yaptığın da aynı mı başka markayla mı yaptın ?Testi yaptım ama negatif çıktı hiç bişi anlamdım
Miratche erken gebelik testiyle yaptımBu Al-bi çok saçma salak bi marka yaa. Hep yanıltıyor. Bugün yaptığın da aynı mı başka markayla mı yaptın ?
Yarın kan testi vermeyi düşünüyorum canım bugn gecikmemin 6.günü çünkü göğüslerim 1 hafta önce bşldı şişmeye ve ağrımayaBelki geç döllenmedir ya da sıcaklardan, strestendir canım, bi kaç gün daha bekle, sabah ilk idrarla tekrarla.
En çok yanılan iki markayla yapmışsın resmen. Bence bi kan ver kesinleşsin. 6 gün gecikme az değil. Yoksa da öğrenmiş olur adeti beklersin.Miratche erken gebelik testiyle yaptım
AynnEn çok yanılan iki markayla yapmışsın resmen. Bence bi kan ver kesinleşsin. 6 gün gecikme az değil. Yoksa da öğrenmiş olur adeti beklersin.
miratech mi yanıltıyor. bende aksine memnun kaldım ya ov testindenEn çok yanılan iki markayla yapmışsın resmen. Bence bi kan ver kesinleşsin. 6 gün gecikme az değil. Yoksa da öğrenmiş olur adeti beklersin.
Arkadaşımda pozitif çıktı gitti baya belirgin hemde. Kan verdi negatif çıktı.miratech mi yanıltıyor. bende aksine memnun kaldım ya ov testinden
kimyasal gebelik olabilir canım. bende her zaman ov günümü uygulamadan bakıyodum megerse yanlısmıs miratech kullandım 17.gün değil 14.gün yumurtladıgımı öğrendimArkadaşımda pozitif çıktı gitti baya belirgin hemde. Kan verdi negatif çıktı.
Kimyasal değilmiş. Doktoru da gebelik yok dedi. Kimyasal olsa hcg az da olsa yüksek çıkardı aynı gün kan verdi. Ovülasyonla gebelik çok farklı şeyler zaten. Kız ailesine haber vermişti hep. Çok kötü oldu. :/kimyasal gebelik olabilir canım. bende her zaman ov günümü uygulamadan bakıyodum megerse yanlısmıs miratech kullandım 17.gün değil 14.gün yumurtladıgımı öğrendim
ay evet ya çok kötü olmuş psikolojik çökğntğ resmen.Kimyasal değilmiş. Doktoru da gebelik yok dedi. Kimyasal olsa hcg az da olsa yüksek çıkardı aynı gün kan verdi. Ovülasyonla gebelik çok farklı şeyler zaten. Kız ailesine haber vermişti hep. Çok kötü oldu. :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?