Adetim 5 gün gecikti atkadaslar idrar testi yaptım sabah negatif cıktı kasıklarımda kac gündür agrı var gögüslerim dolgunlastı yüzümde sivilce mutlaka cıkardı bı tanede olsa ama cıkmadı bırde akıntım oluo cok adet oldum zannedıyorum ama akıntı sizce hamile olabilirmıyım teste nr kdr guvenmelıyım
Kızlar regli 1 gün geçti idrar testi yaptım sabah idrariyla silik cıktı dün eczaneden başka test aldım akşam eşimle yaptım negatif cikti hala regli olmadım kafam karıştı benim gibi olan varmi hamile olduğunu öğrenen acil cvb yazarmisiniz 2 gün smt kan testi yaptircam
Kızlar regli 1 gün geçti idrar testi yaptım sabah idrariyla silik cıktı dün eczaneden başka test aldım akşam eşimle yaptım negatif cikti hala regli olmadım kafam karıştı benim gibi olan varmi hamile olduğunu öğrenen acil cvb yazarmisiniz 2 gün smt kan testi yaptircam