Adetim 5 gün gecikti ama

Reed Flowers

İnne me'al'usri yüsren ✨️
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2023
1.015
429
29
Merhaba iyi geceler adetim 5 gün oldu gecikeli BAT 19 kasımdı yumurtlama 3 kasim çatlama 4 kasimdi döngüm 26-28 kısacası bugün 1 damla kahverengi bi leke gelmiş bende saat 9 10 gibi farkettim bu saatte yani bi 30 dk öncesinde yine peçeteyle sildiğimde hafif bi kahverengi leke geldi regli belirtilerim yok sizce regli başlangıcı mı adet gecikmesiyle yerleşme gelmez dimi ?

Kan testi yapmalısın bence en neti o bende yerleşme kanaması 5-6. Hafta arasında olmuştu olabilir seninkide ama en neti tabii kan testi

Merhabalar adetime üç gün varken kahverengi lekelenme yaşadım hatta adet olduğumu düşündüm bir gün sürdü sonra kesildi adet günü bir arkadaşımın ısrarı ile test yaptım gebeydim hemde ikiz 🤭

Merhabalar adetime üç gün varken kahverengi lekelenme yaşadım hatta adet olduğumu düşündüm bir gün sürdü sonra kesildi adet günü bir arkadaşımın ısrarı ile test yaptım gebeydim hemde ikiz 🤭
Benim gecikti kuzu 5 gün hemde bugün baktım öyle çok koyu değildi hatta peçeteye silince açık bi kahverengiydi takip ediyorum şimdi gelmiyo mesela

Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏻🙏🏻😍

Benim gecikti kuzu 5 gün hemde bugün baktım öyle çok koyu değildi hatta peçeteye silince açık bi kahverengiydi takip ediyorum şimdi gelmiyo mesela

Sağlıkla kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim 🙏🏻🙏🏻😍
1 yaşındayız 🤭 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada daha öncede iki gebeliğim olmustu düşükle sonuçlanmıştı onlarda bu şekilde lekelenme olmadı doktora sorduğumda rahim genişlediği için olduğunu bebeğin kendine yer açtığını norml olduğunu hatta kesein yukarısında hafif kanama noktası var bebek için zararlı değil demişti nitekim çok şükür sağlıkla doğum yaptım

1 yaşındayız 🤭 rabbim isteyen herkese nasip etsin bu arada daha öncede iki gebeliğim olmustu düşükle sonuçlanmıştı onlarda bu şekilde lekelenme olmadı doktora sorduğumda rahim genişlediği için olduğunu bebeğin kendine yer açtığını norml olduğunu hatta kesein yukarısında hafif kanama noktası var bebek için zararlı değil demişti nitekim çok şükür sağlıkla doğum yaptım
Oyssss ısırırm onların o güzel minnak ellerini ayaklarını inşallah Rabbim bana ve isteyen herkese nasip eder benimde eylül ayında kimyasalım olmuştu şimdi de 5 gün gecikince bi umutlandım 🥹

Benimde yoktu normalde de çok belirtim olmazdı ama sanki vücudum eksta bir şey için çalılıyor gibi geliyordu değişik valla farklı bir şey vardı onu hissediyordum
Çok güzel bir his dimi 🙏🏻🥹 inşallah bende yaşarım belki hamilelik belirtilerin neydi kaçinci haftada başladı

Çok güzel bir his dimi 🙏🏻🥹 inşallah bende yaşarım belki hamilelik belirtilerin neydi kaçinci haftada başladı
Tabii çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin belirtilerim benim tek göğsümde aşırı büyüme olmuştu,aşırı derecede uyku , birde normalde tatlı çok sevmeyen birisi olarak sürekli un helvası kavurmam😂 evlendiğim gibi hamile kaldım şuan 30. Haftadayım

Tabii çok güzel Allahım isteyen herkese nasip etsin belirtilerim benim tek göğsümde aşırı büyüme olmuştu,aşırı derecede uyku , birde normalde tatlı çok sevmeyen birisi olarak sürekli un helvası kavurmam😂 evlendiğim gibi hamile kaldım şuan 30. Haftadayım
Maşallah😍 Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah Cinsiyeti erkek mi :)

X